Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roga21

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország–Japán 5-1 2012.04.15 15:18 F.Kapus..
Nem mondhatni, hogy jól alakult a legutóbbi forduló a Fehérvár szempontjából. A tegnapi hazai vereség után a mai mérkőzéseken minden pályára lépett csapat szerzett pontot. A Salzburg otthon 17 másodperccel a rendes játékidő vége előtt mentette döntetlenre az Olimpija elleni…..
roga21 2010.01.09 13:09:05
@markusaurelius:

Néha a www.fehervartv.hu közvetíti a meccset másfél óra csúszással. A "fehérvártv online" kiírásra kell kattintani. Bár most, hogy a sportklub közvetíti nem biztos ,hogy adják.
A jó kapusteljesítménynek és a csapat javuló védekezésének, válaszolta Énekes Lajos edző arra a kérdésünkre, minek köszönhetően játszik hátul összeszedettebben a Sapa Fehérvár AV19 a nemzetközi szünet óta. Pénteken veszélyes ellenfél, a Linz érkezik. Az osztrák csapat…..
"Tudjuk, hogy egy pontra vagyunk a negyedik helytől – mondta a ljubljanai siker után Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár edzője azonban így folytatta: – De ez túl a pillanatnyi örömön nem jelent semmit. Nekünk egyelőre arra kell koncentrálnunk, hogy a kitűzőtt célunkat…..
A várakozások felettit nyújtott válogatottunk, summázta a péntek esti Magyarország–Olaszország Pannon Hoki Kupa-mérkőzés tapasztalatait Énekes Lajos, edző, aki a két NHL-es múltú tengerentúli tréner mellett egyedüli magyar tagja a nemzeti csapat szakmai stábjának.…..
Szombaton lezárult az utánpótlás-válogatottak mérkőzésdömpingje. Az első hét meccset elvesztettük, a nyolcadikon döntetlent értünk el. Szombaton a juniorok kétgólos vezetés után 13 másodperccel a vége előtt kapták a vereséget jelentő gólt a franciáktól, a…..
A lenti levél írója szerint a Porsche Buda tizennyolcszoros áron akarta megjavítani azt, amiről később kiderült, hogy el sem romlott. Ráadásnak az ingyenes átvizsgálás, plusz a kamu hiba megállapítása sem került kevésbe. Történt, hogy a skoda fabia típusú autóm (amit azelőtt…..
  A Totalcar szerkesztősége két táborra szakadt. Voltam én, és voltak a többiek. Papp Tibi kimondta a fatvát.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Egy héttel ezelőttre ígért választ Török Ottó NUSI-főigazgató a Gyakorló Jégcsarnokkal kapcsolatos hokis kérdésekre. A válasz nem érkezett meg, ezért a 7 sajtóközleményt adott ki. Az eltelt időszakot nem töltötte tétlenül a másik fél sem, Török Ottó két komoly…..
roga21 2009.06.25 11:31:05
@ob4:
A támogatásba számold bele kedves ob4, hogy ott rendes csarnokok állnak, közpénzből, nem életveszélyes (a Kisstadion az) körülmények között kell a gyerekeknek a jeget megközelíteni, nincs mellékehelyiség, rendes öltöző, stb.
Félreértés ne essék, örülök, ha bárhol az országban épül jégcsarnok, ez mindanniyunk érdeke, de egy panellekás áráért ne akarjon senki a Rózsadombon lakni. A Kisstadion jelenleg ennyit (se)ér.