Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ϒϓ͌

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ha jól értem, büdös volt a fiú. És még így is célba ért. A pénteki kötelező feszültség-levezető túráink alkalmával esett meg velem ez a két kis szösszenet. Nem kifejezetten szakítós, de lekoptatósnak megteszi. Miki volt az első, akinek azon a helyen áldozatul…..
Engem ne várjon senki soha, ha ez ezzel jár. sziasztok, már régóta olvasom a blogot, és azóta érlelődik bennem, hogy én is megosztok pár történetet a nagyközönséggel. pár hete egy kisebb baráti összejövetelen megszavaztuk a két legérdekesebbet, utólag talán már tudok…..
Hunok!  Fiai a deli Ménrótnak! Bendegúznak vére csörgedez a mi ereinkben! Vivát! Büszkeségtől már járni sem tudok - annyira telítődtem véle – hogy én is közétek tartozhatok! Az Asszonynak, ( krematórium lépcsőéig én már a Madge-t csak így híjjom) az élete egy…..
ϒϓ͌ 2009.06.25 15:53:04
@tomsawyer: Nem tomi, csináltam egy másikat, de már meg is untam :) hajnalban nem müködött, ez a vacak bloghu, idei is kétszer tette be a kommentem, mert nem jelent meg én meg ráfrissitettem :)
Véres thriller van kibontakozóban, döbbenten követjük az eseményeket! Tessék kapaszkodni: Bebólint Szidyt elrabolták a vörös khmerek! A  Szíenen vezető hírként számol be a szörnyűségről: a kambodzsai kommunista mozgalom szemet vetett az olajsejkek kegyencnőjére, és titkos…..
ϒϓ͌ 2009.06.25 01:00:56
@Yvette / Babacool: Én ilyet csak tányéron láttam, karácsony környékén, de ha te mondod, te csunya más kutygazdi akkor elhiszem :)
ϒϓ͌ 2009.06.25 01:16:12
@Yvette / Babacool: Nem csodálom, amilyen érces hangja van :)
ϒϓ͌ 2009.06.25 01:45:56
@tomsawyer: Aha, állitóéag már sokadjára. végigolvaszatm kommenteket, igazi alfahimek, csajok szeretik majd öket :)

jóéjt mopszi.