Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Applebees

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kövér László „fizetett forradalmárokhoz” és az egykori KISZ-vezetőkhöz hasonlította azokat, aki most „hergelik” a hallgatókat. Úgy fogalmazott: a KISZ-vezetőket „ugyanúgy a kutya sem választotta meg a fejünk fölé, és ugyanúgy nem képviselték a valóságos…..
"Véres kardot hoztam, Őseink véres kardját, Sorsdöntő harcra kész a nép! Megvédjük szabadságunk,Gyurkának ellenállunk,Nem kell a sápadt istenség!Árpád szabad népe,Honfoglalóknak vére,Nem tűr meg Fekete zabolát!Álmunk valóra válik,Vagy elveszünk egy szálig,De inkább…..
Legalábbis akkor, ha ügyesen vágjuk össze a klasszikus sorozat néhány epizódjának jeleneteit, és felturbózzuk egy Jefferson Airplane-nótával. Bár a színészek fejét elnézve nem kizárt, hogy benyaltak egy-egy bélyeget forgatás előtt.  ..
Nem akartam írni a koncertről, de tegnap este azért cikáztak a gondolataim... Semmiképp sem kritikát akarok megfogalmazni (bár a kritika lehet pozitív is, és ezt sokan el szokták felejteni...), csak leírni, hogy nekem milyen volt a tegnapi DM koncert. Egy emlék, szóval ez tényleg…..