Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KRhu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
Nem túlzás, tényleg: olyan még soha nem fordult elő a magyar tévétörténelemben, vagy legalábbis sehol nem írtak róla egy árva sort sem, hogy egy online újság videótartalmát egy világszerte elérhető, globális televízió vegye meg. Az Indexen 2008 óta látható Attraktor viszont…..
A gond persze kellemes, ráadásul, ha kéznél van a blog nyújtotta lehetőség, akkor miért ne használjuk ki?Nem is olyan régen már megpendítettem, hogy az új, 2008-as Knight Rider-sorozat szinkronizálása nem lesz egyszerű. Nem is az új Michael miatt, akinek nyilván könnyedén lehet…..
KRhu 2009.06.24 23:40:54
@tvblog: "egy biztos: ha a szavazáson a régi hang, Versény László nyer, akkor ő lesz KITT "

Szerintem nagy hülyeség a józan ész helyett pár szakavatlan szavazóra hallgtva - aki épp idetévett - szinkronhangot választani, akik talán nem is látták az új sorozatot. A régi Kitt ("a Trans Am") említés szinten szerepel a nulladik epizódban, de ha az új Kittnek nálunk az eredeti régi hangja lesz, akkor miről beszélünk?
Ebben egy új Kitt van, tanuló személyiséggel. Kitt és Mike most találkoznak és az epizódok folytán fognak fokozatosan összerázódni. A néző a régi hanggal pedig rögtön a régi autóra asszociálna, "akinek" már van élettapasztalata, de a mostani még csak most tanulja az emberi viselkedést, érzéseket...