Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rycsy

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
Rycsy 2011.01.01 21:59:45
@Tirexi25: Hát pont ezaz, ha neked nem töltené be rendesen a videót akkor letöltöd és megnézed a saját gépeden. De úgy látom
MultiCartman volt olyan rendes és feltöltötte youtube-ra.

@Keddvan: Szerintem is ez történt.
Texas Chainsaw Massacre   Hamarabb mint gondoltam volna. Gondoltam, ha már nekiálltam, megcsinálom. Jó szórakozást. Update: (Bioderm nekiállt a TNMT videóknak...) ..
Rycsy 2010.11.30 18:55:36
Holnap, de legkésőbb hétvégére átküldöm Dolfin kollegának a Superman videót.

@asdx11: Nem értem hogyha ennyi szabadidőd van hogy szapulj engem és fordítótársaimat akkor miért nem állsz neki te is fordítani, gondolom te már végeztél volna mindegyikkel.

Szabadidővel kapcsolatban: fél 4, 4órakor hazaérek neki kezdek tanulni úgy 3-4óra +kötelező olvasmány, esszé esetleg házidoga és már el is ment kedvem a fordítástól.

Amúgy Dolfin tök profi angolból és neki kb. 2óra a fordítás de én nem mondhatom ilyen jónak magam szóval több időt is igénybe vesz, ezután átküldöm Dolfinnak és ő ellenőrzi, visszaküldi, átjavítom, visszaküldöm és feltölti ha van rá ideje.

ui.: Már írtam hogyha nem tetszik az oldal nem kell olvasni.
Lester the Unlikely Íme a Nerd legújabb videója.Jó szórakozást (kivéve PJoco87-nek) (én is vicceltem, vagy mégse?):AVGN - Lester The UnlikelyUploaded by dolfinthereal. - Click for more funny videos...
Rycsy 2010.11.10 20:23:09
@Flatley: Me too! :)
@asdx11: Ha valami oknál fogva nem tetszik a blog akkor nem kötelező nézni! ;)

@Dolfin: A videóval haladok, ha nem jön közbe semmi akár hétvégére is kész lehet!
Üdvözlet mindenkinek.Biztosan feltűnt, hogy nem sok feliratozott film kerül ki az oldalra. Elnézést, ez az én hibám. Munka után eléggé fáradt vagyok, és nem nagyon van kedvem gép előtt görnyedni, jó lenne egy laptop, azzal ölben lehet feliratozgatni, de anyagiak…..
Nostalgia Critic - Top 11 Coolest Cliches   Chris Bauer hosszú szünet után visszatért egy Nostalgia Critic videóval. Tudom, most jönnek a hozzászólások, hogy ez nem is Nerd meg bla bla bla, de kit érdekel :D Akinek nem tetszik nem nézi. Nekem nagyon tetszett és köszönöm Chris…..
Rycsy 2010.09.26 19:54:04
@0motig0:
Ha mondja is hogy késik nem sokat értek vele mert így is úgy is nincs videó!

Én is belekezdtem a Superman videóba de azóta is csak halogatom...egyszer majd csak befejezem...

Azért is köszönöm Dolfinnak (és ti is köszönjétek meg neki) hogy tartja a frontot! ;)
Rohadt hosszú című új videó   Íme a legújabb videó, aminek olyan hosszú a címe hogy mégegyszer le nem írom, feliratozva. Mivel 23 perc, a Dailymotion-ra csak két részben lehet feltenni. Mindenkinek jó szórakozást. AVGN - Nintendo Days Re-Revisited _ Part 1 (Hun Sub)…..
Rycsy 2010.09.10 19:46:45
@Dolfin:

Én nekem 1-ször újra kellett indítani az elsőt, mert nem töltötte be a teljes videót!

Amúgy jó fordítás grat hozzá, 23percet lefordítani nem semmi!!! :O
Silver Surfer   Ma nagyon el vagytok kényeztetve. Rycsy megcsinálta nektek a Silver Surfer videót. Mindenkinek jó szórakozást. AVGN - Silver Surfer (Hun Sub)Uploaded by dolfinthereal. - See more comedy videos.Nem tudom mikor fogom tudni megcsinálni a Simpsons videót, mert holnaptól a…..
Rycsy 2010.08.29 12:31:22
@Claymen: Nincs mit! ;)
Rycsy 2010.09.04 22:30:34
@Games Guruk:

Ilyen nincs. Szóval mindkettőnél általában a humor forrása, hogy a rossz játékokban találnak vicces dolgokat és ezt másképp kezelik, például FreddyD másféle humort csal bele, néha adja magát, míg Nerd káromkodással és ANIMÁCIÓKKAL humorizál.

Így nincs jobb és rosszabb, általában a játéktól függ.
Terminator 2   Üdv emberek. Majin_Zed megcsinálta a Terminator 2 videót. Elnézést kér mindenkitől, hogy ennyi ideig tartott, de idézem: "az egyetlen élő nagyszülőm lett 70 éves, és sokat jelent." Jó szórakozást.  AVGN - Terminator II (Hun Sub)Uploaded by…..
Rycsy 2010.08.28 21:01:49
Szép jó napot mindenkinek!Hát hosszú idő után ismét itt vagyok. Sajnos az időjárás viszontagságai miatt a PC-m tápegysége már az örök búzamezőkön kaszálgat, ezért be kellett újítanom egy másikat. És emiatt a procedúra miatt nem készültem el még mindíg a Terminator 2…..
Rycsy 2010.08.27 20:04:10
@Andy Lightning:

Holnap! ;)
Már megint szavazás??!!   A Jaguar után ismét választhattok hogy mi legyen a következő videó. Mivel ma egyéb elfoglaltságaim vannak, kedd 21:31-ig szavazhattok. Remélem, most kevésbé lesz egyértelmű hogy melyik is ezek közül a legjobb.   A szavazás véget ért. Úgy…..
Rycsy 2010.08.24 21:31:03
@Dolfin:

Csak az eddig feliratozott videók közé raktad ki! ;)
Zelda II + új felfedezés   Nemrég új felfedezést tettem. Nerd gyakran emlegeti videóiban káromkodásképp a "fucking limbo" szavakat. Eddig nem tudtam mi is lehet ez. Ezt azért volt mert nem olvastam a Dante pokla című művet. (lehet hogy azért mert angolul kellett volna…..
Rycsy 2010.08.21 10:05:05
Moonwalker   Újdonsült feliratozónk, Rycsy, megcsinálta első feliratát. Köszönjük neki.   AVGN - Moonwalker (Hun Sub)Uploaded by dolfinthereal. - Watch more comedy videos and sitcoms. ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.23 18:42:00
Már készül a videó. Ez egy olyan fos játék, amely igencsak megihletett hülyeségekre. És ennyira agresszívvá szerintem eddig csak az Airborne Hero és a Heat of War tett...Az egy dolog, ha egy játék rossz, de hogy minden erejével az legyen a szándéka, hogy idegileg kicsináljon, az…..
Rycsy 2009.06.24 22:00:23
@OverDrive: szép, csak két gond van vele:
1:a játék 2008-as
2:ez egy jó játék, többször is játszottam már vele