Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mother of Invention

1 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chez DuBarry A nők énképe 2010.04.24 16:06:46
Egy érdektelen Daily Mail cikkről jutott eszembe a téma. Sok okosságot nem fogok írni, inkább vitaindítónak szánom. Szóval a Mail cikkben annyi volt, hogy nem csak anorexiás, hanem fatorexiás nők is vannak, akik soványabbnak látják magukat a valóságnál. Egy anyukáról szólt,…..
Mother of Invention 2010.04.27 21:28:51
@Niurka:
te kezdted:)
unalmas az allando altalanositas, te hergeled bele magad allandoan a hazas emberek becsmerlesebe, ezt pedig nem ertem. esetleg te akarsz rola beszelni?:)
Mother of Invention 2010.04.27 21:30:34
@Niurka:

meg annyit, a mother of invention nev ne vigyen felre..frank zappa tribute, nem kismamas beszukules:)
Mother of Invention 2010.04.27 21:53:07
@DuBarry:

na de pont ez az, hogy nem kotelezo beszukulni..ezert zavarnak az altalanositasok, de igerem, ezentul nem nezek oda;)
Abszolút hiszek abban, hogy a megfelelő étkezéssel lehet szép bőrt elérni, mert próbáltam. A sok nyers, maximális zöldség-gyümölcs és halzabálás csodát tesz a bőrrel. Egész más a színe, állaga, rugalmassága. Viszont az szép bőr élvezeti értékéből valamyelyest levon, ha…..
Mother of Invention 2010.04.27 16:46:32
ez a konyv viszont alapmu:

bookline.hu/product/home.action?id=2100493624&type=10&_v=Oberbeil_Klaus_Hogyan_fiatalodjunk_10_evet_30_nap_alatt_

ugy emlekszem a szerzo sem kampanyol a fenyvedok mellett, viszont emliti a hajnali erdoben futast, az esoben setalast es hasonlo dolgokat, amikhez persze nem tul szerencses nagyvarosban lakni. az etrendi, egyeb eletmodbeli valtozasokat viszont konnyu kivitelezni.
Mother of Invention 2010.04.27 19:50:20
@Niurka:

mi lenne velem nelkuled..

a btw-ert meg nem is szamoltunk..azt hiszem 8 evesen roviditettem igy eloszor, de azert rendes volt toled:)
koszi:)
  Először fotózták Boris Becker hathetes fiát Amadeust. A képen szerepel két nagyobbik fia, a 16 éves Noah gabriel és a 10 éves Eliah is. Balkézről született kislányát viszont lehagyták a fotóról. A 9 éves Annát egy orosz rosszlány, Angela Ermakova szülte a…..
Mother of Invention 2010.03.22 14:38:17
@Niurka:
nalunk csak a lanyom hasonlit ram, az ikertestvere, aki fiu a ferjemre, a nagyfiam ugyszinten...

a kis becker-csaj meg valoszinuleg ki fog kupalodni:)
 Napok óta a különböző szépségfórumokat bújom, és rám jött a vásárolhatnék. Rendeltem egy Easy Eye Solutions nevű szemkörnyék szérumot, amiről különböző helyeken azt írják, hogy eltünteti a karikákat! Rohadt drága volt, 114 dollár a szállítással, de mivel erről…..
Egyik kedves kommentelőm, Mother of Invention javasolta a poszt témáját: miért nem tudnak a nők méltósággal megörgedni? A kommentekre bízom ennek eldöntését, de azért összefoglalom saját gondolataimat. A képen egy természetes külsejű, plasztikát elutasító hollywoodi…..
Mother of Invention 2010.03.06 20:12:03
kerj es megadatik?:)
koszi:)
nagyon erdekes dolgokat irtal!!
talan az atlagnorol szolo reszre reagalnek..en bizony a jo termeszetemmel tervezem megtartani a ferjemet..de az nem az asztalon gozolgo friss kalacsot jelenti, hanem hogy 30 felett, 3 gyerek utan is ven bennunk eleg lelkesedes, hogy a kedvenc zenekarjaink koncertjen ugraljunk, miutan befutott a bebiszitter:)
ehhez sajna nem mary louise parker dogos testevel rendelkezem, leginkabb angelina jolie-val es SJP-vel tudok egyfajta hasonlosagot felmutatni...nem, nem a bombano kulso, de nem is a lopofi....hanem nekem is ikreim vannak::))))))))agyo, derek, agyo ataludt ejszakak, welcome rancok, osz hajszalak...cserebe viszont enyem a csoda;)

el tudom kepzelni, hogy van egy olyan milio, ahol egy nem plasztikazott arcu no nem rughat labdaba..de tul naiv vagyok, ha ugy gondolom a szemelyiseg, egyeniseg meg mindig hangsulyosabb, mint a kulso? ill. a kulso termeszetesen az alapveto apoltsag, igenyesseg keretein belul legyen..de megint visszakanyarodva a 'mosd meg a fogad' az 2020ban a 'varrasd fel a homlokrancaidat' lesz?:)

meg a meltosagrol...engem az olyan divatbaklovesek zavarnak, amikor vki 40-50 evesen is tininek akar latszani..oprah oldalan remek makeover-ek vannak, mikor a meg mindig foiskolasnak latszani akaro helyes 30asokat zakoba es jol szabott sotetkek farmerba bujtatjak, hogy na MOST onmagad vagy korazonos, dogos...nem egy kemenyen probalkozo szerencsetlenseg..eva longoria az arany miniszoknyat nyugodtan meghagyhatta volna miley cyrus-nak;)

megegyszer koszi, a postot:)
Mother of Invention 2010.03.07 00:22:55
@Niurka:

kedvesen megelolegezted, hogy ki miben megy koncertre;)
a koncertes peldaval arra akartam utalni, hogy nem all meg az ember a haziasszonyi feladatoknal, a hetkoznapoknal..hanem az erdeklodese konyvek, filmek, zenek teren ugyanugy megmarad...bar nem biztos, hogy manapsag az olvasas van annyira nepszeru, mint mondjuk a botox::))

a gyerekvallalosdit pedig nem kell annyira lenezni es elertekteleniteni...par ev mulva ha nem sikerul a szolid sminket 3 beteg gyerek mellett osszehozni, esetleg egy fel napot szoknyaban es magassarkuban lehuzni a jatszoteren ujratargyalhatjuk a dolgot;)
lehet, hogy en vakon plasztikaellenes vagyok, de ugy erzem a csalados, gyerekes, ferjezett, 30 feletti nokrol oriasi sztereotipiakat dedelgetnek nagyon sokan..ugyanugy az ilyen nok mellett szamitogepellenorzessel lebuko ferjekrol is (egyebkent az en korosztalyom mar egy szemvillanasbol vagja mi a palya;)vannak a ven rokasagnak is elonyei..

egyebkent en is sokat teszek a kulsomert nem kis szervezes aran, de pl. a leggings kapcsan olvastam egy nagyon jopofat..ha mar akkor is hordtad, mikor eloszor volt divat, akkor valoszinuleg tul oreg vagy hozza..es ezzel nincs semmi baj sztem..nem kell felvenni 20 evesekkel a harcot, mert az minden bizonnyal szanalmas eredmenyt hoz.
Mother of Invention 2010.03.07 07:48:20
@Niurka:

azt erzem kicsit elbeszelunk egymas mellett, de mindenesetre tanulsagos, orulok, hogy felmerult a tema.
ami meg idokozben eszembe jutott: az idealis hazas no kapcsan feltalaltad a stepfordi felesegeket..nagyon tanulsagos egy film, mindenesetre (a ferjem megjegyezte a leirasod kapcsan, hogy nnna, az ilyen noket csaljak meg egy egerkevel, aki esetleg nem csak az edzoterem, szolarium, kozmetikus haromszogben mozog)

vmint ugye azzal tartjuk meg a ferfit, amivel anno megfogtuk..ezert rizikos 50 centis derekra es csinos pofira alapozni egy hazassagot..es itt jon be a plasztika erolkodese..lehetetlent iger! pillanatnyilag az, hogy vki egyaltalan ne oregedjen max. arwen-nek sikerult a gyuruk urabol atmenetileg:)

sokat teszek a kulsomert:ezt egyikunk gyozkodesere sem irtam, csak azert, mert barmit irtam arrol, hogy szerintem fontosabb, vagy legalabbis annak kene lennie a kulsonel, hogy az ember hogyan gondolkodik, viselkedik, egybol a 'slampos nok' szoveggel jottel..mintha magamra kellene ertenem..

elszallt nok ferjeinek begyujtese...elkepzelhetonek tartom, hogy ezek a pasik barkit megcsaltak volna mert CSAK.. emlekezzetek csak a liz hurley-t megcsalo hugh grant-re..'sometimes you feel like having fast food' avagy: neha
megkivansz egy hamburgert:)
hol tart ma liz? biofarmot mukodtet egy igencsak atlagos kulseju indiai szarmazasu uzletember mellett...gyereket nevel...es a jonoseg kb. 10. a fontossagi listajan

szemvillanas: te is irtad..regen rossz, ha laptopot kell ellenorizni..de jo par ev tapasztalat utan, nehogy mar az ember ne vegye eszre a parjan, ha nem elegedett, nem boldog, masra-tobbbre vagyik..es itt megint a pasimat ideznem...manapsag az a szomoru, hogy ilyenkor a hazassagon, kapcsolaton kivul kezdenek az esetek 90%aban keresgelni az emberek..

meg egy dolog: ha az ember tesz a kulsejeert, fiatalos marad a megjelenese, jo a stilusa..halabol a pasik MILF-nek vagy cougar-nak titulaljak:) bizonyos noi IQ felett a 'sunaznam' mint osszvelemeny a masik nemtol szerintem mar szinte sertes.
Chez DuBarry Tori Amos arca 2010.03.04 08:24:00
Szanaszét van plasztikázva az énekesnő arca. A negyvenhét éves Tori Amos talán néhány évet letagadhat, de cserébe olyan lett, mint egy űrlény...
Mother of Invention 2010.03.04 17:58:17
15 eve kb. igy nezett ki egyebkent:

www.musicbabylon.com/files/Tori_Amos.jpg

nem ertem ebbol az arcbol miert felt megoregedni..ujabb kulon post-tema talan..mi a baj a meltosagteljes oregedessel? hosszutvaon egyetlen jol sikerult plasztikat sem lattam..mindenki ufo lesz! szegeny heidi montag mar most is az es ez az evek mulasaval egyre rosszabb lesz.
ha nez vki heroes-t ott volt egy borzalmas noszemely..a vandorcirkuszos csoka gyerekkori szerelmet jatszotta. na o tipikusan az az eset, ami masnak lehet, plasztikas sikersztori, nekem remes disszonancia..50 evesen kihuzott arc, hegyes orr..
na o az: kate vernon
www.imdb.com/name/nm0894690/
rola pl. mit gondoltok?
Tegnap Twittelte fel magát az éterbe az emrikai Bódi Silvy, Kim Kardashian. Retus nélkül. Igazi férfiaknak való szexbomba, akire igazából egyetlen nő sem szeretne hasonlítani. Túl kerek, túl átlátszóan mű, és minél többet műtteti magát, annál Barbiebaba szerűbb, de a női…..
Még 25 sincs, de a boldogtalanság sugárzik róla, és egyre nagyobb feneke van a bánattól. Most forgat a Law & Order néhány epizódjában, de a jövője teljesen bizonytalan. Mischa Barton nagy hibát követett el, amikor kiszállt a Narancsvidékből, azóta zuhant meg ennyire. Tegnap…..
Négy dolog utalhat arcplasztikára: az állandóan kissé mosolygósnak tűnő arc, a maszkszerűség, ha a normálisan horizontális ráncok vertikális irányban vonulnak az arcon, és persze a kort meghazudtoló külső. 1. Détár Enikő. Persze nem lehetünk biztosak az arcplasztikában,…..
Mother of Invention 2010.01.29 10:40:57
@Scala:

talan akkor oszd meg velunk anyukad pontos szepsegapolasi menetrendjet:)
Bár hivatalosan még senki nem erősítette meg, de egyes források szerint John Frusciante kilépett a Red Hot Chili Peppersből. Állítólag hónapok óta a gitáros nélkül próbálnak, mert ő nem tért vissza a többéves szünetről, ahogy a többiek ezt pár hónapja bejelentették,…..
Pár éve már lett volna egy Alice In Chains-koncert Budapesten, de az az érdeklődés hiányában elmaradt, viszont ellenben az akkori nosztalgiahangulatú körúttal, most friss lemezt is bemutat majd a zenekar, aminek eredeti énekese 2002-ben halt meg drogtúladagolásban. Sok rajongó szerint…..
A Red Hot Chili Peppers hivatalosan soha nem oszlott fel, viszont egy ideje nem is volt aktív. Chad Smith dobos volt a leginkább szem előtt a társaságból, mert ő összehozta a Chickenfoot nevű szupergroupot, ahol olyanokkal zenél együtt, mint Joe Satriani, Sammy Hagar és Michael Anthony.…..
Már egy ideje megjelent az első olyan hivatalos Alice In Chains-kislemez, amin William DuVall énekel. Az A Looking In View című számot akár a zenekar Myspace-oldalán is meghallgathatjuk, és immár klipen is megnézhetjük, igaz ezt hivatalosan egyelőre csak a csapat oldalán...
motherofinvention kezdetek 2009.06.24 21:54:18