Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuty

199 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél sérelmezi, hogy a Kemenes Cukrászat "kizárólag természetes alapanyagokból" felirattal hirdetett termékei már a hátoldali címkénél elhasalnak. Pedig valamikor minden természetes anyag volt, csak aztán feldolgozták: Gyakran vásárolok Lipóti Pékségben, mert…..
Ibolya végtörlesztette a telefonját a djuice-nál, amit több mint egy hónapja nem ismernek el. Bár azóta rájöttek, hogy tényleg hibás a webes fizetési felület, továbbra is az a megoldás, hogy naiv ügyfél tovább fizeti a nemlétező részleteit, aztán egyszer majd…..
Úgy látszik nem lehet elégszer megírni, hogy minden feliratot laborelemzéssel érdemes megvizsgálni fizetés előtt, mert így járhatnak, mint Dóri: Az alábbi képet lőttem ma a SPAR Mester utcai áruházában. A sajt amennyire látszik, mozzarella, nagyjából 20 deka. Éles…..
Elképzelhető, hogy a Billerbeck feltalálta a kizárólag jégkásás vízben mosható vagy öntisztító plédet, ami azonban szobahőmérsékletű víz hatására 12-15 centiméterrel hullámosodik rövidebbre. A gyártó természetesen nem rendeltetésszerű mosással vádolva elhajtotta naiv…..
A csótányok legendás túlélők, nyilván nem fognak a -10C-ben az utcán éjszakázni, úgyhogy fogták magukat és például beköltöztek a Mammuttal szembeni Il Trenoba. A napokban olyan hideg lehetett, hogy egyikük a kemencébe csusszant, ahol naiv ügyfél pizzájára sült. Azért…..
Kuty 2012.12.11 16:02:07
@atpijkamo: Nem keverte össze! A vonat bisztosss a Déliből indult... Mondjuk milyen hülyeség már vonaton pizzát rendelni... :D
   Most tárgyalja a parlament a személyszállítási törvényt - néhány hete ehhez kapcsolódóan a zöldek javasolták, hogy maximum 90%-os kedvezményt lehessen adni. A kormányoldal képviseletében Spaller Endre a 10%-os önrész miatt rögtön nyugdíjasholokausztot, világtól…..
Kuty 2012.04.20 13:36:02
@AnnaKarenina: Én elég sok jó egészségi állapotnak örvendő, vidám nyugdíjast látok reggelente a BKV-n, (hozzáteszem: hála Istennek!). És igen, egyetértek a rendelkezéssel, hiszen többségük a reggeli csúcsban intézi a nem feltétlenül fontos dolgait. Akinek halaszthatatlan (és rendszeres) dolga van, vegyen bérletet. Itt tenném hozzá, hogy kommentekben használt"teljes árú" erős csúsztatás: egy havi nyugdíjasszelvény kőkemény 3700 magyar Forint, a minimálbéres aktívoktól ennek majd' háromszorosát kérik el. Ez szerintem több, mint méltányos. Aki pedig még ezt sem tudja kifizertni, az igenis közlekedjen csúcsidőn kívül.
Kuty 2012.04.20 13:57:34
@AnnaKarenina: A válaszod első felében ugyanazt mondod, amit én. Ezek szerint Te is össze-vissza beszélsz. Én ugyanis azt mondtam, hogy ha rendszeres, halaszthatatlan dolga van, vegyen bérletet. Ha 11x többször utazik csúcsidőben/hó, már jobban jár, mint a teljes áru jeggyel.
A hozzászólásod második felében pedig egyszerűen demagóg vagy. De hiidd el, tudom, és értem ezeket. Apukám 68 éves, jó egészségnek örvendő nyugdíjas, aki a teljes aktív korszakát becsülettel ledolgozta. Ő úgy gondolkodik, hogy attól mert ingyen utazhat, nem megy ügyintézni a reggeli csúcsban "nem foglalja a helyet". Attól, hogy "jár" neki valami, nem kell visszaélni vele. Sajnos ő a fehér holló kategória.
Applikációk? Érintőképernyő? WiFi? Facebook? Instagram? Egyáltalán okostelefon? Minek-minek? Ez járhatott Nokiák fejében mostanában, amikor megalkották a 103 fantázianevű telefonjukat. A kis, monokróm LCD kijelzővel ellátott, porálló darabba került egy elemlámpa, egy FM tuner,…..
Kuty 2012.04.12 11:17:23
@humániákus: van benne. ugyanis olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó :)
Távol álljon a Homártól, hogy rasszista sztereotipiákat sulykoljon, úgyhogy végülis a közkeletű városi legendával szemben még fotóbizonyíték hiányában is inkább megnyugtató, hogy kacsákat és galambokat süthetnek a józsefvárosi piaci büfében. Legalábbis elképzelhető,…..
A Homár tényleg csak azzal tudja vigasztalni azokat, akiknek nem sikerült végtörlesztenie, hogy ígyis-úgyis mindenki megszívta. A székesfehérvári Raiffaisen mindenesetre megtette, amit lehetett a hazáért, és elszabotálta naiv ügyfél végtörlesztési kérelmét, hogy kicsússzon az…..
A bankok szarrágásáról végtelen ódákat lehet zengeni, de az, hogy egy sosem használt, sosem aktivált hitelkártya megszüntetésekor az Unicredit Bank 2x húzza le a tranzakciós díjat, az valami elképesztő. Tavaly, 2011 februárjában megkeresett  a Fundamenta azzal az ajánlattal,…..
Kuty 2012.03.01 14:54:31
Mostanra jól megutáltuk a hiteleket, vagy azért, mert rosszul jártunk velük, vagy azért, mert nem kapjuk meg akkor, amikor kellene, vagy azért, mert rá kellett döbbennünk, hogy nem értünk hozzá. Közülük is az egyik leggyűlöltebb kategória a hitelkártya: magas a THM, és ha az…..
Három határozati javaslat közül azt fogadta el csütörtökön az Európai Parlament, amely egyértelműen elmarasztalja Magyarországot, az Orbán Viktor vezette kormány mély aggodalmakra okot adó politikáját. Az első kormánypárti reakciók szerint a jobboldalt mintha az előjelek…..
B-oldal 1991 és a zene 2012.01.11 07:20:00
Tiszta ciki, de hiába helyeztem magamra nyomást, az 1991-es év értékelését (zenei és filmes szempontok!) csak nem sűrítettem bele 2011-be. A tavalyi év végén, mikor az egyes hazai és külföldi zenei és filmes magazinokban elemezgették 2011 legjobb dalait és albumait,…..
Talán mégis jobb lenne, ha gyorsan csődbe menne a BKV, akkor a kabáttépő trollokra se lenne pénz: Két jegyem volt, egyiket az Örsön kilukasztottam, rögtön szemrevételezte az ott álló ellenőr. Bólintott és tovább engedett a metróra. Leszálltam az Astorián, ott elém állt egy…..
Kuty 2011.12.21 13:16:59
@ColT: ez mondjuk engem is érdekelne. Mert ha nincs személyi, más fényképes okmánnyal igazolhatod magad. De ennél ba'meg semmi nem vót! Mostígyakkorhogy? Mi történhetett?
Kuty 2011.12.21 13:48:34
@karosszékely: hehe, asszem rájöttem a megfejtésre... A történet úgy indul, hogy két jegye vót, ebből kiindulva úgy gondolom, hogy a balga poszter ellenőrzéskor a kezeletlen jegyét adhatta át a zellenőröknek....
Aki Karácsony előtt akar műszakit szerezni, annak rendesen össze kell hangolnia az államigazgatást! Pár hete kiderült hogy lejár dec. közepén az autó műszakija. Ez már egybe van vonva (végre-valahára) a környezetvédelmi vizsgával. El is mentem egay márkaszervízbe - kijelölt…..
Nem kezdem el újra felsorolni, hány volt "kommunista" funkci és egyéb párttag nyomul ma a Fideszben és holdudvarában. Egyrészt a lista hosszú, másrészt egyre többen fogják kérdezni például Matolcsyt vagy Martonyit, zárójelbe téve a nevük mellé, hogy MSZMP...Most…..
Felipe Massa és Lewis Hamilton azóta fúj egymásra, hogy az angol 2008-ban az utolsó futam utolsó körének utolsó méterein elorozta a braziltól a vb-címet. Most Szingapúrban Massánál elszakadt a cérna, a kamerák előtt „gratulált” Hamiltonnak ahhoz, hogy defektet okozott…..
Ilyet se látott még a Homár! Naiv telefont részletre vásároló ügyfél úgy gondolta, hogy előre befizet még két-három hónapot. Hiába, mert állítólag van egy a logika minden csíráját mellőző szabály, hogy ha nem jön havonta pénz, akkor elporolják a seggét. Kétségkívül…..
Imre a hiteleit szerette volna egy külön számláról tovább fizetni, de az OTP ügyintézői ezt 3 hónap alatt sem tudták megoldani:2011 május hónapban, szerettük volna az összes összes hiteltörlesztésünket átrakni egy másik számlára ami csak arra van fenntartva, hogy a hiteleinket…..
Kuty 2011.09.08 15:52:45
Laci hagyta magát telefonon rábeszélni egy éves hűságnyilatkozattal a legnagyobb UPC-s internetcsomagra, aztán nézett, hogy az nem annyiba kerül, mint az előző. Talán azért túléli:A UPC egyik marketingese egy szép napon azzal keresett meg, hogy hűséges, jól fizető ügyfelük…..
Amióta ezt a blogot írom, folyamatosan szondázom a netet, hogy fotót találjak a piros pavilonokról, amelyek a KÖKI buszpályaudvar részén álltak. Most végre találtam képet! Méghozzá a KÖKI Terminál honlapján, azon belül itt.Annyit rögtön el is elárulok: nekem…..
Öröm látni, hogy a csökken a mobiltelefonos spamek száma, mert amúgy egy társkereső szájt üzenete képes lehet társadalmi feszültségeket okozni. Leonito esetében szerencsére erről nincs szó, viszont érdemes neki is a szolgáltatójánál letiltani az emeltíjas sms fogadásának…..
Követni kell a trendeket, minden fillér számít. Néhány hónapja felfedeztük a rozs nélküli rozsos  kenyeret az Auchanban, ami bizonyára olcsóbb és nagyobb is, mint az eredeti, régi recept. Nem tudni, ki kezdte hamarabb, de a Tescoban is megjelent a tiszta rozskenyér, kis…..
comment:com Csernobil költészete 2011.04.27 12:06:00
A csernobili katasztrófa úgy látszik, mindenkiből kihozza a kis terpeszben, mellkasra szorított kézzel szavaló alanyi költőt. Hát igen, a száraz számokkal nem lehet lefesteni a tragédiát, ahhoz laza ecsetvonásokkal felvitt szóképek kellenek. "Amikor elszabadult Prométheusz…..
Kuty 2011.04.27 16:41:23
@Idi Admin Dada: Nem, itt ORTODOX húsvétről beszélünk, ami 1986-ban valóban április 26-ra esett.