Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szobabiciklis

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kevés idő és bosszúság után kész kerületünk tán legfontosabb közútja a Hűvösvölgyi út. Ideje volt már a munkálatok befejeztének, és a felújításnak is. Örvendetes a kész tény, de azért mégis felmerül a kérdés, miért tart ez ennyi ideig, és miért úgy történtek…..
A lakások még okésak, de a családi házaknál, lesz pár probléma a vagyonadó kiszámításánál - írja a Napi Gazdaság. Ugyanis "az APEH tranzakciós adatokon alapuló adatbázisára támaszkodhatnak jövőre a forgalmi érték megállapításakor az ingatlantulajdonosok", na de…..
szobabiciklis 2009.10.26 18:18:52
Ha szeretnéd, hogy a Te fényképed is megjelenjen az Urbanistán, akassz rá egy urbanista-címkét az Indafotón és máris ott van a jobboldali sávban. [Fotó: retek, a Retekblog és a Csak a szépre! bloggere] ..
Állítólag megint feltűnt egy drótköteles őrült. Most Somogyban. A megyei lap szerint a Kaposvár melletti erdőterületen áthaladó kerékpárúton fák közé kifeszített drótot találtak az arra járók.  A tettes hat helyen helyezett el csapdát egy két kilométeres…..
  Kittenberger Kálmán vagy Széchenyi Zsigmond vonulhatott volna vissza ebbe a nádfedeles, antilopfejekkel díszített vadászházba a Velencei-tóhoz, ha megérik 1990-et. Akkor épült ugyanis az ingatlan, amit Zoltán ajánlott a figyelmembe. Kérdés persze, hogy ha nem nekik készült,…..
szobabiciklis 2009.08.14 14:54:12
Se fixi, se tandem, se hibrid kerékpár; a magyar közlekedési szabályok lényegében még a rendszerváltás előtti konfekció kerékpárokat ismerik. A 15-20 éve elterjedt villogó fényű biciklilámpák még nincsenek engedélyezve, de a háromszög alakú fényvisszaverő használata, hogy…..
A vendégek kényelmét egy közvetlenül a kocsmába vezető, bár kissé félrecsúszott zebra is fokozza Millagro nagymamájának falujában (melynek neve ugyan nem szerepelt a levélben, de ha valakit nagyon érdekel, a felirat alapján pillanatok alatt megtalálja). Ha valahol, hát itt igaz a…..
szobabiciklis 2009.08.12 15:00:46
Néhány napja azon töprengtem, miért akarjuk újra feltalálni Budapestet, amikor már eleve itt van. Most - könnyű vasárnapi témaként - egy kicsit azon rágódnék, hogy mi az, ami szerintem megérdemelne egy kis fejlesztést a meglevő látnivalók, érdekességek közül. Persze majd…..
szobabiciklis 2009.06.28 19:46:43
Miért ne történhetne meg, hogy az ember kerékpárt vesz egy autógumis műhelyben, a tulaj talán megunta már, vagy vett egy újabbat. Nem is ez a lényeg, hanem hogy főhősünk megveszi, átmászik vele a szögesdrót kerítésen, aminek másik oldalán tökéletes minőségű kerékpárút…..
Nem az önkormányzat építette Vác déli részén azt a bicikliutat, amely egy szögesdrótkerítéstől indul, és 150 méterrel később egy autókereskedés parkolójában, betonelemek közt ér véget.  A semmiből a semmibe vezető kerékpárút a város déli részén kereskedelmi…..