Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vivienna (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
vivienna (törölt) 2010.01.31 18:06:46
@El Topo (Sgt. Elias): Valószínűleg nem egy közegben mozgok munkás emberekkel.:)
Viszont mondjuk egy jól működő és nyereséges vállalkozása van, akkor valamit azt mondom letett az asztalra.
Pár éve meg volt az, hogy egy postás nyerte először meg a legyen ön is milliomosban a legnagyobb fődíjat, tehát az intelligencia és a lexikális tudás nem feltétlen diploma kérdése.
Viszont ezek az elvárások valóban teljesíthetetlenek egy emberben ezek az elvárások amiknek meg kéne felelniük a pasiknak azonban ez nincs meg. Nem hiába van annyi szingli csaj. És egyre több leszbikus vagy biszexuális.:)
Mindenki keresi a tökéletest, de senki se találja meg, hiszen emberek vagyunk és tökéletes ember pedig NINCS.:)
Álmodozni lehet róla ... Aztán úgy is lejjebb megy a mérce. Mikor már nagyon kétségbe esve lesz 1-2 hölgy mert gyereket akar. :)

ciao Vivien
Hogy ne nézz teljesen hülyén, ha bloggerekkel kell beszélgetned. Hogy valaki fel merje tenni helyetted a legegyszerűbb kérdéseket. Hogy tudd, mi a téma. Ez itt a technofóbok kiskátéja, a Blog.hu Szájbarágó, ami majdnem olyan, mint az Index Szájbarágó. Mi a túró az a frontend? A…..