Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ColdFly

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Székely Viola Csilla, a Britain’s Top Model című modellválogató verseny legújabb évadában több száz jelentkező közül végzett az ötödik helyen. Angliában élő magyarként nem volt könnyű dolga a műsorban, hiszen amikor melegedett a helyzet, a többi lány azonnal elővette…..
ColdFly 2009.06.24 21:08:08
@hex.kelly:
Ő elmenekült a gondok elől. Egyszerűbb volt neki a távozás, mint kiállni a többiek elé, és bocsánatot kérni. Erősen durva dolog, hogy te még minket hordasz el mindennek. A korommal kapcsolatban egyre inkább csak előítéleteket látok, úgy gondolod, hogy nem vagyok/vagyunk képesek megítélni, hogy mi nekünk a jó.
Az a helyzet, hogy akartuk tisztázni. Ő vett minket semmibe, és most bocsáss meg, ha mi is semmibe vesszük őt. Továbblépni tobábbléptünk, azonban ez a cikk felhozta bennünk a multat, valószínüleg csak egy fájó emlék marad. Mi nem harapunk. Ha olvasná ezt az oldalt, akkor kérném, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, bármilyen módon. Mi csak az igazságot írtuk le. Akinek nem tetszik, annak azt tudom csak mondani, hogy nem kötelező elolvasni.

(megj.: Nem vagyok lány.)