Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dreedl

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Abban, hogy egy idén júniusban alakult, ötvenmilliós cég tízmilliárdos beruházással szeretné felépíteni Bonyhádon a világ egyik legnagyobb tengervíz alatti szállodáját, már önmagában több poén van, mint Sas József teljes életművében. De ne ítéljünk…..
Hello Tibi! Egy írást küldenék a modoros joghallgatókról - ha tetszik, kérlek posztold! Üdv, Tiziano Mindennapos szociológiai túra egy budapesti jogi egyetemre járni. Mivel ezek a felsőoktatási intézmények sokféle embertípust szippantanak magukba, gyönyörűen reprezentálják…..
A Köztársaság téri emberdaráló emléke kísérti a Magyar Szocialista Pártot. Az alant olvasható dokumentumgyűjteményből - indirekte - mintha az derülne ki, hogy a párt új, Jókai utcai székházának valamelyik helyiségében egy ártatlan, fiatal leány testére elektródákat…..
    A formas segg nem csak genetikus, ahogyan azt az egesz nap a  laptopjuk elott ulo elhizott seggu lusta picsak allitjak, hanem mozgasba befektetett ido, es osszehangolt etkezes eredmenye is lehet.A minap arra jutottam , hogy hejj, ha nekem brazil popom lehetne. Aze`…..
Furcsa levelet találtunk a Jókai tér magasságában, az Andrássy úton egy villanyoszlopon: Stinky kutya üzent nekünk az égből, hogy jobban figyeljünk egymásra és a forgalomra. A 16 hónapos beagle kiskutyát május 9-én gázolták el az Andrássy úton. Éjjel a teljesen kihalt…..
Dreedl 2010.06.02 11:27:32
@kokavec:
Tudom, és egyet is értek veled komolyan. Ennek ellenére abban is biztos vagyok, hogy az a hülyegyerek többet nem fog egy zebrán idióta módjára átszáguldani, és talán emiatt nem fog megölni egy, vagy több embert. Nem vagyok önkéntes igazságosztó, és nem úgy járom az utcákat, hogy vajon kibe köthetnék bele a kutyámmal, de fogalmam sincs, hogy hogy lehetne egy olyan emberrel másképp "megbeszélni", aki egyébként hobbyból embereket veszélyeztet.
„Ugye, ismerősek ezek a szikrázó odaszólások: "bezzeg a Te apád!” ... Na és a te anyád? Hiába igyekeztünk egymást meggyőzni, közben lassacskán rá kellett jönnöm, ha így folytatjuk, hamarosan ádáz ellenfelei leszünk egymásnak, holott nem erre esküdtünk…..
„Inkább napi szinten nyüstölik a nejüket, mintsem meg kelljen válniuk azoktól a viszonylagos kedvezményektől, amiket mégiscsak kedves feleségük biztosít rendre nap, mint nap” – Inkább egy nagyon figyelemreméltó (és vitára hangoló) eszmefuttatás következik, mint…..
Muhaha! Csináltunk egy fociblogot, amire a csajaitok csak legyintenek, és belefeledkeznek a Zone Club sminkelős műsorába! Na, jöhetnek a seggek? Honduras első számú tradicionális tánca, a punta Nyugat-Afrikából érkezett, maga a szó is valószínűleg a mandé népek feneket jelölő…..
Dreedl 2010.05.18 21:04:57
@Der_rosarote_Panther:

Szerintem meg (bár csak találgatok) nathanp-nek az írás a hobbyja, és nem kap a közösségtől pénzt. Neked biztos tetszene, ha focizás közben egy rakat ember azt kiabálná, hogy nade sakkozni mikor fogsz végre, ha meg sakkozol, akkor a bélyeggyűjtő szakkör ír petíciót, hogy azt is űzd egy kicsit.
Mindegy, ti tudjátok..
„Akkor jött a nagy ő, amikor nem vártam” – a felszarvazott srác hirtelen ugrik fejest egy új randiba, pedig a nyugodt felszín alatt kövek lapulnak. Az új jelölt, valamilyen ismeretlen okból, azonnal el akarja vetetni magát. Amikor a srác kategorikusan kijelenti, hogy…..
Dreedl 2010.05.18 11:03:38
@apukam_vilaga:
Véletlenül felejtetted ki a nőknél a "várja az igazit" opciót, vagy csak épp minden nő kurva időszakodat éled?
Keresztény, családcentrikus életszemléletű emberek meg sokszor azért vállalnak jó korán gyereket, mert a: végre dugni akar, b: képmutató, aztán kell neki egy fogkrémreklámos kirakatcsalád. Aztán közben lehet kúrogatni az asszisztenscsajt. Persze van kivétel, ismerek is, de ellenpéldát még többet.
Dreedl 2010.05.18 13:06:19
@apukam_vilaga:

hmmm, szerintem ránk férfiakra inkább jellemző az, hogy a mellettünk lévő nőt tartjuk a legjobbnak, legszebbnek, stb és a nőkre kevésbé.
A fogorvosos példának többször nekifutottam, de nem értem. Egyébként női fogorvosom van, de nem a neme miatt válaszottam, hanem mert több ember is ajánlotta, jó fogorvos. Akkor most hülye vagyok, vagy mi?
Dreedl 2010.05.18 13:17:38
@mooon:):

azért valljuk be, hogy igen magas és pontos labdát kaptál, szóval ezt nem nagy érdem lecsapni:)
„Mint kiderült, a jelenlegi élettársam tőle csalta el mindkettejük nagy szerelmét” – bizonyos pasikon képtelenség eligazodni: az egyik pillanatban a lakását is felajánlja a lánynak, a következőben meg nem lehet elérni. Van, amikor a harmonikus összhangot hatalmas…..
Dreedl 2010.05.17 13:39:17
@mooon:):

Már csak azért is fontos ez, mert ha nem maga miatt teszi, az azt jelenti, hogy mindig mástól várja, vagy legalábbis a másiktól teszi függővé a probléma megoldását... én meg nem azért akarok egy icukát magam mellé, hogy a saját problémáim mellé újakat vegyek fel.
Dreedl 2010.05.17 13:41:51
@Dreedl:
hanem hogy icuka oldja meg az enyéimet:))
Dreedl 2010.05.17 15:00:40
@xuxu888:

csak én látok némi apró ellentmondást abban, hogy épp egy olyan pasit szidsz korrektség és őszinteség hiánya miatt, akivel a jelenlegi barátodat csalod?