Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raznocsinyec

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Az utóbbi néhány hónapban gyakran eszembe jutott Miroslav Hroch egyik gondolata, amit a közép- és kelet-európai szocialista rendszerek összeomlása után fogalmazott meg. Így szól:   „Abban a társadalmi helyzetben, ahol a régi rendszer összeomlott, a…..
Raznocsinyec 2009.06.30 19:01:18
@kerub [BB]: attól még, hogy nem kell fizetni valamiért, lehet 'iparnak' nevezni. Nem kap pénzt, csak közönséget az elméleteinek/gondolatainak.
2005-ben még személyesen Szikora Robi vezette a Tiszta Lelkek Seregét az ördögi, gonosz amerikai metálénekes, Marilyn Manson ellen, sajnos idén már Robi nem vállalta, így a Győri Egyházmegye csapott le a remek lehetőségre. Manson ugyanis szombaton Sopronban, a Volt fesztiválon…..
Raznocsinyec 2009.06.30 18:42:27
@zero: a Győri Egyházmegye azért foglalkozik ezzel az üggyel, gondolom én, mert Sopron az Egyházmegyéhez tartozik és Manson eléggé látványosan csinálja, amit csinál. Viszont Mónika meg a többi szemét az országos terjesztésű kereskedelmi tévéken megy, így talán nem egy egyházmegyének, hanem a Magyar Katolikus Egyháznak kéne tiltakoznia. Amúgy meg tiltakozhatnak, semmit nem érnek el vele, ha csak annyit nem, hogy a média elővenné a "pedofilpapok" meg a "Benedekpápakijelentései" stbstb című szarokat.
A Heti Válasz megbízásából a Nézőpont Intézet készítette ezt a közvélemény-kutatást. (A felmérés 2009. június 16. és 19. között készült, ezer fő megkérdezésével.) AZ EP-választás előtt ugye emlékszünk, nem volt olyan közvélemény-kutató, ami az MSZP-t 18%-nál…..