Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IQnindzsa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez meg az... 2010.08.21 14:17:00
Hát sziasztok:)! megint itt:P...hál istennek nem kellett az utcán csöveznem, valahogy a védő angyalkáim mindig velem vannak és teregetik az utam...Megismerhettem egy olyan embert, hogy uhhh meg ahhh meg áhhh:D... iszonyatosan szép estét töltöttünk el:) és nem kell félre…..
Miután elkészültünk a négy párt programjának értékelésével, többen kérdezték tőlünk szemüket felhúzva: akkor most Ti azt mondjátok, hogy az MDF-re vagy a Jobbikra kell szavazni, mert övék a legjobb program? Nem, semmi ilyesmit nem mondunk. Több okunk is van, hogy ne mondjuk…..
IQnindzsa 2010.03.27 01:07:03
@primatus: Csak azert leptem be ,hogy megnezzem irtak-e valamit a kerdesemre az LMP programjaval kapcsolatban, de nem tudom megallni ,hogy ne szoljak be neked Primatus.
Nagyjabol egyetertek veled de egy megjegyzeseden megakadtam mint a szilvasgomboc a gigamon... Az LMP-nek nincs tul sok mondanivaloja??? Ez persze nagyban szubjektiv megiteles kerdese de szerintem nagyonis van mondanivalojuk, csak nem erzelmi alapon ,melldongetve, a masikat tuluvoltve adjak ezt a vilag tudtara. Azzal egyenlore kenytelen vagyok egyet erteni ,hogy gyengek de erzem, hogy ez valtozni fog. Ha igy folytatjak akkor hamarosan sokkal de sokkal tobben lesznek mogottuk mint azt barki gondolta volna egy evvel ezelott. Uff. Szoltam. :)
A rend kedvéért elször néhány szót a ma megjelent értékelésünkről: Kettest adtunk az MSZP választási programjára. Az MSZP-nek még a jövőképe sem világos, ami részben abból ered, hogy a mai társadalmi problémákat következetesen a gazdasági válságra vezeti vissza.…..