Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_puma_

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szepessy Zsolt, Monok polgármestere akkor vált ismertté, amikor pár éve kitalálta azt a vérlázító és felháborító dolgot, hogy munkát vár el attól, akinek pénzt ad. Szerencsére az ország vezetői hangos szóval felléptek ellene, ám az idő végül mégis csak őt igazolta, s…..
_puma_ 2009.07.29 22:07:05
_puma_ 2009.07.30 08:23:51
@Tom Bobb: sztem nem ez a lenyeg. a magyarorszagon elo emberek tobbsegere raferne egy monoki program. faji hovatartozastol fuggetlenul.
_puma_ 2009.07.30 18:58:25
Pontosan ilyen "diktatura" kell az orszagnak. Ez a kezdemenyezes alapja, kezdete lehet(ne) egy olyan folyamatnak, ami a kozeget, a kornyezetetunket valtoztatja meg. Egy olyan kornyezetben, ahol az emberek tudjak, hogy kotelessegeik is vannak, nem csak alanyi jogon jar nekik barmi, ott - es csak ott - tudjuk megfogni a sokkal nagyobb hordereju problemakat is (pl allami cegek herdalasa). Ez szemleletvaltast, mas mentalitas elsajatitasat koveteli - minden magyar allampolgartol. (velemenyem szerint tobbsegunk ugyanugy csal/lop/herdal a sajat szintjen, mint ahogy kormanypolitikusaink, vagy allami vallalataink vezetoi. csak ugye nekunk kisembereknek ez jar, mert szar a sorsunk. ugye? hanyan viszik pl haza a tollat, papirt, stb. a munkahelyrol...hogy mast ne emlitsek...)

Valahol el kell kezdeni, pl a segelyezesben. Monok polgarmestere nem var el semmi extrat a segelyezettektol. Tartsa tisztan kornyezetet, es arra koltse a segelyt, amire az jar. Kutatasok es valos eletbeli peldak sora bizonyitja, hogy egy rendezett kornyezetben az emberek mashogy viselkednek. Miert van az, hogy ebben az orszagban mindenki megtehet barmit kovetkezmenyek nelkul? Nem azert, mert a torvenyi hatter hianyzik. Hanem azert, mert a kornyezet erre lehetoseget ad. Eppen ezert ezen kell valtoztatni. Egyszeru peldaval elve, ha egy utca tele van szemettel, te is hajlamosabb vagy ott elejteni a sajat szemetedet, mivel nem oszt, nem szoroz. Ugyanezen az alapon herdaljak el es nyuljak le a penzeket vezetoink, hiszen mindenki ezt csinalja, meg egy csalas nem oszt nem szoroz.

Monok, es az a nehany segelybol elo, akit a cikkben szereplo intezkedesk erintenek egyelore kis csepp a tengerben...de valahol el kell kezdeni. Vegre.
Kína Status 2009.06.02 13:36:00
Egy kis update, mi is tortenik Kinaval kapcsolatban, Benoe szemszogbol nezve a dolgokat.Kemenyvonal, minden szinten. Ugy nez ki, ez most az uj ritmus, erre kell (inkabb "lehet") tancolni. Szoritasok itt, ott, amott, mindenhol, ahol csak lehet. Paranoia fullspeed, ultranancionalizmus ujbol,…..
A thai kormány meghosszabbította az ingyenes turistavízum akciót, így aki 2009. június 25 és 2010 márciusa között igényel turista vízumot, annak nem kell fizetni ezért. A rendeletet június 24-en adták ki, holnaptól pedig életbe is lép. A gyorsaság háttere könnyen megfejthető:…..