Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Duyse

2 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munka után irány a metró. Látom, hogy épp beérkezik az állomásra, sietve futok feléje. Fenn a lépcsőnél álló BKV Ellenőr bérletre bólogató biztonsági őr manusnak mutatom a bérletemet és mennék is tovább. Erre ő: Várjon egy pillanatra. Oké, mutatom szép lassan az…..
Duyse 2012.02.22 20:04:12
@freddyD: Nem lehet hogy azt hitte h bliccelsz? (tudod alaptrukk: jajj megy a busz v metro oszt nincs ido megmutatni, mert sok ilyet hallottam) gondolom te rendesen veszed a berletet :D
És már megint történik valami! Komolyan kezdem azt hinni, hogy valami láthatatlan erő nem akarja, hogy minden simán menjen.1. Mikor le akarom tölteni a részt, a megaupload azt írja ki, hogy "túllépem a letöltési limitet". Kösz. 2. Megnézni engedi, de hangot nem szolgáltat…..
Most, hogy az oldal többé-kevésbé feltámadt, itt az ideje kissé feldobni a lassan két éves kinézetet. (Pontosan, a blog mindjárt két éves :D) De a szülinapi teendők azért még messze vannak, szóval koncentráljunk a jelenre.Hamarosan elérhetőek leszünk Facebookon, és új…..
Tölthető a következő rész:Videó letöltés: Katt IdeHD letöltés: Katt Ide..
Duyse 2011.02.27 19:23:23
Clone Wars Blog Konferencia 2011.02.17 16:10:00
A blog perpillanat kissé áll, és az utóbbi időben is ez volt a helyzet. Kisebb-nagyobb fellendülésektől eltekintve az utóbbi néhány hónapban a blog akadozva létezett csak. MOST azonban reméljük, hogy ez meg fog változni. Nekiláttam összehozni a szerkesztőket, és úgy tűnik, hogy…..
Duyse 2011.02.23 15:27:58
Ez@SuperGalaxys: Talán csak a hétvégén fogsz tudni ffixer-rel tárgyalni mivel éppen beteg és nem nagyon netezik
Úgytűnik, hogy a nagy misztikumnak még nincs vége, hiszen nem mással találkozhatunk majd a következő részben, mint Qui-Gonn Jin-nel... legalább is csak a szellemével. Jó kérdés persze, hogy mégis hogyan találkozhat Obi-Wan a mesterével, amikor a Sithek Bosszújában Yoda az, aki…..
Már korábban is írtam, hogy a tegnapi nap nem volt épp eseménytelen. Megcsináltuk a remekművet. Kész, nem titkolózok tovább, ez egy szinkronparódia, a Holocron Heist c. rész első feléről. Elárulom, eredetileg csak úgy poénból le szerettük volna szinkronizálni, de aztán jött az…..
Duyse 2010.04.02 21:15:29
Duyse 2010.11.27 18:01:46
Ezennel elmondanám, hogy mik a csatlakozás feltételei: - Küldj egy e-mailt Duyse-nak, vagy ffixer-nek.- Az e-mail tárgyának add meg azt, hogy "csatlakozás".- Az üzenet rovatba írd be a becenevedet, lehetőleg azt amelyiket az itteni oldalon is használni fogsz. Ha még nincs…..
Anti-Chemist Club Kezdődik a blog! 2010.07.27 16:45:00
 Üdv mindenkinek, ezennel hivatalosan is elindul az oldal! Én (Duyse) és ffixer vagyunk az adminok. Ha kérdésetek van akkor írjatok nekünk. Ha csatlakozni akartok a CEG-be vagy az ACP-be akkor is írjatok. Az oldal a kémia ellenes dolgokról fog írni. Ha ti is találtok valamit akkor…..
Fenébe már ezekkel a levelezőrendszerekkel. Veletek is fordult már elő, hogy elküldtetek valamit, de az nem érkezett meg a másikhoz? Velem már fordul elő ilyen, és úgytűnik, hogy a sztoriíró versenybe is becsúszott egy baki, ugyanis tegnap ezt a levelet kaptam a citromail-emre:…..
Ismét volt egy kisebb (két hetes) szünet, de most megjött a Mikulás bácsi, és elhozta nekünk a Brain Invaders c. epizódot, amely több szempontból is különlegesnek mondható. Igazából már a múltkori rész is rendhagyó volt egy kicsit, elvégre zombik voltak benne. A zombik pedig nem…..
Két hetes várakozás után végre itt egy egyperces preview, ami alapján még mindig nehéz eldönteni, hogy milyen  is lesz ez a rész. Nekem úgy tűnik, hogy a leggagyibb hülyeségtől kezdve egy izgalmas horrorhajós kalandig bármi benne van a pakliban. Tehát az új preview sem mond…..
Clone Wars Blog 5. rész Rookies 2009.04.17 14:32:00
Hát igen, nem volt könnyű de a Malevolence-t végül sikerült elpusztítani. Ezekszerint új téma kell a sorozat ötödik részéhez. Vajon mi legyen az? A készítőknek támadt egy zseniális ötlete, mutassák meg, hogyha kell akkor egy újonc, kissé fegyelmezetlen klónonokból álló…..
Duyse 2009.12.02 18:56:35
Szerintem senki nem lepődött volna meg, ha a Weapons Factoryt követő rész már nem a Geonosison játszódott volna. Ám még is. Persze ez önmagában még nem jelent semmit, hiszen lehet jól folytatni egy olyan történetet is, amit akár be is lehetett volna felyezni. Bár mondjuk a Cargo of…..
Duyse 2009.11.19 17:31:22
 Kedves látogatóim, elérkeztünk a mélyponthoz! Ha ez a rész mondjuk teljesen különálló lenne, és nem az előző két zseniális résznek a folytatása lenne, még akkor se kapna töbet 20%-nál, na de így... Egyszerűen szégyen, hogy ezt merték folytatni. Ráadásul az egészben…..
Duyse 2009.10.20 07:59:19
Azt már korábban is lehetett sejteni, hogy a Cargo of Doom, magyar nevén Végzetes Szállítmány a Cad Bane trilógia záróepizódja lesz. Cad Bane az utóbbi 2 résznek (főleg a Holocron Heistnek) köszönhetően az egyik kedvenc szereplőmmé vált. Éppen ezért vártam el a Clone Warstól,…..
Tudom, hogy a múltkori szavazásból csak a második helyezettet szokás átemelni, de most, ebben a hatalmas Cad Bane mániában muszáj volt átemelni a jó öreg fejvadászt is. Szóval akkor itt van a múltkori második helyezett Dooku, a múltkori negyedik Cad Bane, és rajtuk kívöl még…..
Ahogy igértem: visszatértem Magyarországra, és folytatom a blogolást. Szóval jöjjön a CW játékbemutató sorozatom ötödik része, ahol a Sharpshooter c. CW-s online játékról tartok élménybeszámolót. Hát, a Path of the Jedi-t nem veri le a játék, de a Republic Heroes demójánál…..
Clone Wars Blog Mi van?! 2009.07.01 10:24:00
Na jó, most teljesen össze vagyok zavarodva... Összezavarodásom oka szorosan kapcsolódik a Hostage Crisis c. epizódhoz, ami ugye utolsó lesz az évadban. Bekapcsoltam a Cartoon Network-öt, mert láttam, hogy CW megy rajta. És melyik rész? A Hostage Crisis... Csak azért furcsa, mert a…..