Regisztráció Blogot indítok
Adatok
glamorous,blog

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy miért most állok elő a már 1993 óta létező Artista Fashion Studioval? Mert nézegetve a a szeptember végi bécsi divathét programját több magyar tervezőt is felfedeztem. Konsánszky Dóra mellett ott lesz az Artista Fashion is a szomszédos főváros legnívósabb divateseményén.…..
glamorous,blog 2009.08.28 00:07:33
 Ősszel több tervező, illetve divatház kollekciójában visszaköszön a tyúkláb-minta, amely általában fekete-fehér, de előfordulhat más színösszállításban is.Én kis mennyiségben, illetve bizonyos ruhadarabokon (például kalapon, sálon) kedvelem, de…..
A mai citromdíjat egy fülbevaló kapja, melynek tervezője ismeretlen, de én is névtelenségbe burkolóznék a helyében.Ez annyira visszataszító. Hogy képes valaki egy állat mancsaiból ékszert készíteni? Nem is értem, hogy egy vígan ugráló mókus láttán hogy juthat valakinek az…..
glamorous,blog 2009.07.14 00:21:23
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..
Az őrületes Coachella Festival után itt van a (talán) még jobb előadókkal kecsegtető angliai Glastonbury Festival. A fellépők között megtaláljuk a The Kooks-ot, a Babyshambles-t (Pete Doherty-vel), Tom Jones-t, Bruce Springsteen-t, Lily Allen-t, stb.Csakúgy, mint a Coachella-ra ide is…..