Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seritomi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát emberek... Michael Bay egy állat. A szó szoros értelmében. Nekem ugyan nehéz elfogulatlanul ítélni és írni a filmről, de azért megpróbálom.Egy akciófilmet így kell kezdeni. Azért meglátszik a Kurtzman-Orci kettős írói munkája, ha emlékeztek az első rész és a Star Trek…..
seritomi 2009.06.24 16:03:10
Üdv minden TF rajongónak!
ELőször is köszönet az alkotónak tényleg nagyon korrekt az oldal. A 200 valahanyadik naptól kísérem figyelemmel és ezután is fogom.

Nagy TFesnek tartom magam (gyűjtöm a G1 Hu képregényt, rajzfilmeket, film stb. ) de nem tudok azért annyira áradozni, mint előttem páran.
Bár az 1. film tök más sztorira épül mint a klasszikus eposz azért bevette a májam és nagy mű lett (1-2 yenki szarságtól eltekintve) ez tény.
De sajnos a ROTF-ről nem igazán futottak azok a bizonyos libabőr hullámok... (hozzá teszem ezt az elég tré szinkronosat kellett megnéznem)
Pár dolog ami elrontotta az igazán kemény, 100%os és méltó folytatást:

SOK POÉN.
Szépen agyonütötte az egész sötét(?) hangulatot
és pesze bagatelizálta azt, h itt bakker egy galaktikus háború kezdődik elég csúnya idegen lényekkel.
A robotokat (még az álcákat is) ennyire hülyének és "gyenge" emebrinek ábrázolni!!!! ááá Nem volt sokkal hatásosabb amikor például az álcák nem beszéltek emberi nyelven. Jó kivéve Megatron.
Még az 1ben elmenet -éppen nem csapta ki a biztit - a pisilés (Ürdongó) rappelés (Jazz) de a mostani dolgok bénkák, na. (Az ikrek viselkedése, a kis álca lábkúrása, komikus jelleme, meg úgy alapban a sok vicc.) Nem illett a képbe a Dreamworksös animációs stílus sem. Az maradjon meg az édi-bédi meséknek.
Bay szerint ez sötétebb hangulató rész lett!? Ajánlom nézze meg a Shitek bosszúját.
Tudom kell, h kajolják az emberek és a csajoknak is ki kell bírni a 150 percet. Sok az a 200 milló! De azért ennyire "mindenkinekszóljonná" nem kellett volna.

SZTORI/FORGATÓKÖNYV
Lehet, h elővették a szülőatyákat de Kurcmann és Orci történetét nem sikerült a 2. részben jól visszaadni.
Van ami túl részletes más fontos momentumot meg lenaggyáztak rendesen. Nem túl összerakott kerek a dolog. Reméljük a DVD/BD rendezői, legalább 3 órás változatot. :)

TERMINATRIX (booooááááá)
Aki kitalálta a lánybőrbebújt gépet és az értelmetlen szereplését azzal a gagyi nyelves jelenettel... nos... betonkefni + Margit híd.

No de nem szidom tovább mert mégis csak az év sci-fi-je és így is nagyon tetszik! :)
Tetszik, h Optimus kemény lett és a sokféle robot is király a Marsról nem is beszélve. Bár egy gigacsata a fél sivatag felrobbantásával nem lett volna rossz....

Sajnos ez így összesen nálam csak 85%-os produkció.
Reméljük a 3. rész kap egy jó rendezőt mi meg egy giccsmentes tökös robotháborút!

Egy 17 éve Transformersrajongó olvasó.

Üdv

Autobots! Roll out!!!

(Tudja valaki, hol és mikor lesz eredeti hanggal látható/hallható? Köszi!)