Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gcsaba

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Online rendszer 2011.08.10 07:58:00
Már többször beszéltünk arról, hogy egyes esetekben az interneten megvett jegyek nem átvehetőek az állomásokon elhelyezett kioszkokból. Ilyenkor általában azt tanácsolják az utasnak, hogy szálljon fel a vonatra jegy nélkül, ott a kalauz megbünteti, s utólag a célállomásnál…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
Múlt hétvégén Győrben jártam, ott születtem, megesik az ilyesmi. Az kocsimból kihullott egy viszonylag jelentős műanyagdarab, meg amúgy is ki akartam próbálni az Alfa Romeo Giuliettát, elmentünk hát az autókereskedésbe, menet közben azonban kénytelenek voltunk megállni az új…..
Ezentúl itt lehet olvasni minden aktuális információt a Médialingva Nyelvstúdió napi működésével kapcsolatban, valamint az újdonságokról is itt értesülhetnek először. Amennyire időm engedi, próbálok emellett tippeket is adni az önálló és az internetes nyelvtanuláshoz, és…..