Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a labda mindig gömbölyű!

28 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az rendben, hogy létezik az angoloknál az a bizonyos "commentator's curse" kifejezés, ami nagyjából annyit tesz, "a kommentátor átka". Rendszeresen megtörténik, hogy közvetítés közben valamit halál maggabiztosan kijelent az ember és másodpercek múlva pontosan az ellenkezője …..
Szóval a szombat... eléggé lelombozott. A terv az volt, hogy kiugrom a Hyde-parkba egy jó órára, megkérdezni a népeket, hogy mi a véleményük a megnyitóról és ha már ott járok, felveszek néhány képet a 2005-ös londoni robbantások áldozatainak emlékművéről. A jó órából…..
Így jártál... Akarategység 2012.05.01 13:21:00
Hála Istennek az elmúlt héten sikerül megismerkednünk ezzel a jogi műszóval is. Méghozzá azért, mert az akarategység hiánya miatt a Cozma-gyilkosság elkövetői és társtettesei, fizikai és pszichikai bűnsegédei, összességében az egész 25-30 fős barbár, elállatiasodott…..
Régóta készülök posztot írni a szögedi kisebbségi komlexusról, meg a szurkolói végletességről, hát most azt hiszem eljött az ideje. Lehet utána majd veszprém-blogozni, hiszen ez aztán tényleg az, ráadásul kuffára leszarom, ugyanakkor azt megígérem, hogy az esetlegesen jól…..
Nehéz volt, de nagyon. Nagyrészt magunknak köszönhettük, mert bár sokkal jobbak voltak a franciák, mint amire mi számítottunk, a Veszprém viszont közelében sem volt a múlt heti produkcióknak. A lényeg egyértelműen a két pont, ugyanis ezzel igencsak szép út nyílt a…..
Kész szerencse, hogy felméréseink szerint senki sem olvassa kicsi blogocskánkat, mert akkor csomószor kéne magyarázkodnunk, hogy miért is nem fejeztük be ezt vagy azt a posztot vajh? Így viszont, olvasók nélkül, teljesen elégedettek lehetünk már úgy is, ha egyszerűen leszedjük a…..
Group ANémi elfogultsággal ugyan, de teljesen jogosan emeltük ki a fordulóból előző posztunk témáját, a Veszprém-Hamburgot. Amit még teljesen jogosan mellé emelhettünk volna az az A csoport rangadója, egyben a tavalyi BL döntő visszavágója, a mindig érdekes, mindig hajtós,…..
Nem nagyon tudtunk, mondjuk nem is akartunk ezen a BL hétvégén más meccsel foglalkozni, mint amit már hetek, sőt, hónapok óta vártunk, persze némi szorongással a szívünkben. A helyszínen tartózkodók pesszimista tippjeit hallgatva egyre erősödött bennünk az érzés, hogy most…..
Az első félidőben volt csak igazi ellenfél a szlovák bajnok, az MKB Veszprém könnyedén húzta be első győzelmét a Bajnokok Ligájában. A 27-35-re végződő találkozón kicsit álmosan, nyögvenyelősen kezdett a Veszprém, az elején hiányzott gyakorlatilag a teljes védekezés és…..
Nyilván az ilyen szösszeneteinket alapvetően a magyar csapatok meccsei köré szándékozzuk építeni, de persze minden érdekes eredményre kitérünk hosszabb-rövidebb terjedelemben. Frissiben le is nyomnánk a Szeged-Schaffhausent, hiszen még szinte vége sincs, és amúgy is itt van a…..
Minden rendes, valamirevaló kézilabdabarát ilyenkor, szeptember végén már enyhén szoruló gyomorral/dobogó torokkal várja a beteljesülést, amely egy mindenhonnan ráömlő kézilabda mérkőzés-sorozat formájában ölt testet és idén álnevet is használ, úgy hívják: Velux EHF…..
Mára már durván hagyományosnak mondható a Veszprém-Zagreb döntő a zutolsó felkészülési tornának beiktatott füredi hétvégén. Eddig minden évben ez volt. Viszont ennyire fölényesen még sosem sikerült nyernünk. Ám mielőtt nagyon megörülnénk ennek a ténynek, emeljük ki,…..
handball in europa Szegedi New Year 2010.08.17 14:25:00
Új év, új esélyek, ez ennyire egyszerű a sportban. Mindig mindenki 0-ról indul, szép tiszta lappal. Más kérdés, hogy Szegeden inkább triplanulláról, ugyanis a 10 új beépítés előtt álló ember mindenféleképpen soknak számít a csapatsportokban. (más sportágakban meg…..
Nos a menetrend ezennel a szemünk előtt, egészen pontosan gyöngybetűink alatt van, ugye. :) Nézzük hát, így jócskán még az erőfelmérők előtt, vajon mi mit tudunk kiolvasni és előre jól bemondani, nagyvonalakban.Tehát úgy kezdődik a mutatvány, hogy a selejtezőtornáról a…..
Nyakunkon a 2010/11-es  szezon, lassan mi is visszatérünk a valóságba, de addig álljék itt néhány szubjektív gondolat mindenféle rendszer nélkül, az elmúlt hetek hozzánk eljutott információi alapján. I. grandeladislou - Nagyon sokáig kitartottunk szabad döntésének joga…..
Pont ezt akartuk. Hogy rohadt nagy blama legyen már a csoportból kizúgni, ugyanakkor nagyon ne legyen könnyű elsőségig eljutni. Hogy ne 1 komoly ellenfél legyen, hanem több. Most kaptunk 2 és fél komoly és 2 és fél nem annyira komoly ellenfelet. Így néz ki az összeurópai…..
Eldőlt. Meglett. Ott leszünk. Még ma is hihetetlen, pedig biztos, hogy igaz: a magyar válogatott teljesen vesztett helyzetből -7-ről talpra állva, a végén óriásit küzdve, az utolsó 10 percben gólt sem kapva nyerte meg 1 góllal ezt a párharcot. Nagy Laci nélkül és Mocsai Tomi…..
Nem győzzük elégszer hangsúlyozni mennyire fontos ez a párharc a közeljövő és a magyar férfi kézilabda szempontjából. Kurva fontos, de tényleg! Leegyszerűsítve  a lényeg: ha most megcsináljuk szlovén barátainkat +4-el, akkor minden esélyünk megvan a londoni olimpiai…..
Pedig jegyünk volt, meg helyünk is a buszon. Ráadásul nem is csak a meccsnézés, hanem a válogatott keretének elemzése is nagy feladatnak bizonyult, sajnos ez van, be kellett lássuk, hogy a mi kapacitásunk bizony véges. Viszont még úgy is mondunk véleményt, hogy nem láttuk a…..
Nézzük tehát jól meg magyar vonatkozásban a helyzetet. Kezdjük is a fröcsögéssel: mindenki nallacija tehát újra nemet mondott a haza hívó szavára, ami azért bánt minket most különösen, mert bizonyára ő is nagyon jól tudja azt amit mi, hogy nem kevesebb, mint az elkövetkező…..
Természetesen fiaink vannak a középpontban, de nem szabad elfeledkezni arról hogy az elvtársnők is milyen remek eredményeket értek el futballban, sőt ha lehet mondani, még dicsőségesebbeket mint férfi társaik! A népi Korea női labdarúgó válogatottja jelenleg is 5. a FIFA…..
Igen fontos párharc előtt áll a magyar férfi kézilabda-válogatott, a szlovénok elleni ütközetek tétje nem kisebb, mint hogy vajh kijutunk-e a jövő januári vb-re, Svédországba. És akkor még annál távolabbra nem is tekintettünk következmények terén. Pedig lehetne. Egészen az…..
A Fényes Nap Gyermeke, a Legszebb Férfi, csodálatos vezetőnk Kim Dzsongil – ahogy a képen is látszik – egyáltalán nem az a félelmetes diktátor, aminek az imperialista hangulatkeltők próbálják beállítani. Mi itt a Boldogság Kedves Szigetén már nem is a szexi férfit…..
a labda mindig gömbölyű! 2010.06.07 18:49:03
Kissé keserű a szájízünk ha nagyon őszinték akarunk lenni, ami leginkább annak köszönhető, hogy különleges képességünkkel sikerült minden nap olyan csapatnak szurkolnunk, aki kiszopott. Szörnyű. Az első nap forgatókönyve gyakorlatilag megismétlődött vasárnap. Az oroszok…..
Az első félidő spanyol fölénye ellenére a Kiel jutott be a holnapi fináléba, miután 29:27 arányba felül tudtak kerekedni ellenfelükön. Igazából számunkra érthetetlenül lett impotens a cudar támadójátéka a teljes 2. félidőre és az addig remekül védő Árpád is messze…..