Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oldgamer

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer…..
Oldgamer 2012.12.02 08:14:52
@Doomhammer: Hát Miskolcot nem ismered annyi szent ,legalább a térképet nézd meg fent te vaksi ! Tapolcán akkor volt árvíz, ha strand dugóját elfelejtették kihúzni és telement vízzel a medence!
A KARD Orbán vészforgatókönyve 2012.10.14 10:14:27
"Győzelemre készülünk, de átgondoljuk ezt a vészforgatókönyvet" - mondta Orbán Viktor Cegléden a gazdaszövetség ifjúsági tagozatának ülésén arra a felvetésre, nem kellene-e kétharmaddal bebetonozni a leendő agrártörvényt. Az, hogy ezt azoknak mondja, akik kevés sikerrel…..
Oldgamer 2012.10.14 17:48:32
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
neked trollba mondják az ilyen idiótaságokat ?
"Tisztességtelenebb a helyzet, mint a szocialisták alatt" - köszönt oda a kormánynak, a Fidesz frakciónak, és a földmutyistáknak ismét az Ökopolisz alapítvány konferenciáján Ángyán József. A kormánypárt - még - élő lelkiismerete ezúttal sem vacakolt, kirámolta a…..
Az általam javasolt megoldások nagyon vázlatosak, bennük a gondolat, és nem a kidolgozottság a lényeg.  (Gerő András) Lázár János fontos érvnek nevezte a választási regisztráció mellett, hogy azt maga Gerő András ún. liberális értelmiségi is javasolta. A választás…..
Miközben Orbán Viktor a nyugat hanyatlásáról beszél, és kelet felé kacsingat, egyre inkább úgy látszik, hogy az új stratégia az országot egy hibás út mentén parkoltatta le. Az azeri baltás ügy ebben csak a jéghegy csúcsa. A kínai és az arab nyitás egyaránt megbukott, az…..
A KARD Mondjál kevesebbet! 2012.09.05 21:36:03
Németh Zsolt külügyi államtitkár úr, tetszett volna kevesebbet mondani! Tetszett volna hallgatni Hajdu János harcostársra, a TEK főigazgatójára (aki egy augusztus 28-i sajtótájékoztató kellős közepén próbálta odasúgni a kiszabadított magyar túsznak, hogy nyilatkozzon…..
Oldgamer 2012.09.05 23:25:28
@J.László: @imperial: Szerintem olyan beszűkült a tudatotok ,mint egy baltának ,meg a baltásnak ! Kettőtök 3000 kommentje jól fizetett állást takarhat ! :))
Fékeveszett agresszió hömpölyög keresztül országunkon. Az örmény őrület megfertőzte a szentimentális lelkeket, az egyházakat, a sajtót, a bloggereket, de még a kormányt is. A teljes magyar közélet a jereváni szemfényvesztés bűvkörébe zuhant. Senki nincs, aki rákérdezne: mi…..
Oldgamer 2012.09.03 14:08:08
@magyar bucó: "994-ben mintegy 32 000 (!)ember adott le voksot a kisebbségi önkormányzati választásokon az örményekre."
  Kedves Olvasóink! Bizonyára Nektek is feltűnt az utóbbi napokban példátlan hisztériát kiváltó forró fejű Grúz hadnagy ügye. Mivel szemmel láthatóan itt is sajnos mindenki pártszimpátia-véleménycsomagok mentén foglal állást és eleve túl nagy jelentőséget tulajdonít…..
Az azeri baltás gyilkos után kiderült: Ambrus Attila már Kazahsztánban van. Hiába töltötte le jogerős börtönbüntetését Ambrus Attila: a magyar és a kazah kormány között évek óta folyó tárgyalások értelmében ki kellett őt adni, háromezer raklap szilvalekvárért…..
törökgáborelemez 470. Balta 2012.09.01 13:28:14
Magyar zászló szakad Jerevánban, Örményország megszakítja a diplomáciai kapcsolatokat, az amerikai külügyminisztérium magyarázatot vár, a világlapok címoldalán fut az ügy, a közösségi oldalak felrobbannak az egészen szélsőséges megnyilvánulásoktól. Mindenki magyaráz:…..
Subba Beteg amatőrpornó update 2007.04.25 14:32:00
A Subba olvasói közt egyaránt vannak pénzügyminiszterek és kéményseprők, és természetesen olyan is, aki a pornóbizniszben keresi meg a kenyérre valót. Ráadásul ez az olvasónk volt is olyan jó fej, hogy az egyik múlt heti bejegyzésünkben említett incesztusos film…..