Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semmisemmi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
Az MR1-Kossuth Rádió ma tartotta azt a sorsolást, ami eldöntötte, hogy az országos listát állító pártok mely sorrendben kaphatnak megszólalási lehetőséget a rádióban. A lista szerint a Magyar Rádió az MTV-vel ellentétben egy pártként kezeli a Fidesz-KDNP pártszövetséget.…..
semmisemmi 2010.03.24 19:53:01
@gnu: azért sok keresztény él ebben az országban, akik sztem inkább a kdnp-re böknek mint a szocikra vagy a jobbikra... de így h a fidesszel nyomja ez nem nagyon fog kiderülni, mivel nem mérik külön a támogatottságát:P
Kissé megelégelve az állandó csúsztatást (mi ugyanis a legritkább esetben "rasszistázunk" vagy "nácizunk", és olyankor is csak nagyon nyomós indokkal), úgy gondoltam, ideje tételesen elemezni a Jobbik EP-választási programjának cigánykérdésre vonatkozó…..
semmisemmi 2009.06.24 02:16:08
@sün!malac69 a fegyelmezett renitens: képzeld jár azért plusz pont a felvételinél ha cigány vagy és nem is kevés kb 30 és akkor ne is beszéljek a cigány ösztöndíjakról és tudom hiszen egy haverom is cigány és vmi 3,5ös átlagra gimnáziumban kapott havi 30-40 ezret ha jól emlékszem szal nagyon nem mind1 minek vallod magad....