Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hipphappsero

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Hipphappsero 2012.08.27 20:45:17
Tiszteletem!
Nem szokásom hozzászólni videókhoz, de lenne egy kérdésem, Gergely:
Hol hangzott el a filmben az, hogy Bane (hogy ne kelljen spoilert kitennem, csak még egyszer hangsúlyozom, hogy B-a-n-e) a börtönben született? :)
Remélem, sikerült így megválaszolni egy kérdést egy újabb megválaszolatlan kérdéssel.

Egyébiránt Gotham city tipikusan egy bárgyú bűnözők által lakott település. Én se értettem a film alatt, hogy miért van mindenki oda ezért a városért, ha egyszer példát statuálhatnának ott is, ahol nem őrzi a várost egy denevérember. Aztán majd ha bevált a tervük, jöhet a bosszú az elhunyt rokonon.
Tehát lehet, hogy én vagyok csak ilyen naiv, de szerintem ha kiszabadulna egy rakat bűnöző, a rendőrség java pedig be lenne zárva, akkor biztosan jönne egy csapat önkéntes, aki megpróbálná összefogni az embereket. (Kiszabadítani a rendőröket, tutajokat építeni... stb.) Bár az tény, hogy a város java rosszéletű emberekből áll, de azért biztosan van egy nagyobb réteg, akinek nem tetszenek úgy a dolgok ahogy vannak.
(Akár csak ha a nagyobb bandákat vesszük figyelembe.)

Arról nem is beszélve, hogy a nagy harcjelenetnél, amikor a rendőrök (gumibottal) és a rosszfiúk (gépfegyverrel) egymásnak csapnak, a rosszfiúk előbb csak üvöltöznek egy sort, majd elkezdik a földet lőni, és többet használják közelharcban a lőfegyvereiket, mint távolra.
(És bár megértem, hogy Batman nem használ(hat) lőfegyvert, de ha én egyszer egy rendőr volnék, és mellettem fel-alá pofozkodna a város megmentője és a város romba-döntője, Isten bizony egy pisztolygolyóval gyorsan véget vetnék az ökölváltásnak.)

Lehet, hogy Superman-párti vagyok, és alig várom a 2013-as filmet, de azért a sok előny és kevés hátrány mellett nem érzem helyesnek, hogy végül rossznak lett értékelve a film. Ez igenis egy jó film. Nincs a legjobbak között, de nem tartanék vissza senkit a megnézésétől.