Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adr

7 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig fél év után megpróbálom feléleszteni az ideaexists blogot, mert a fejlesztés nem állt le, csak megpihent. Ennek a bejegyzésnek pedig az az apropója, hogy ma végre sikerült először gond nélkül telepítenem egy plugint. Vegyük át egy példán keresztül: Először is megtalálom…..
Hogy visszarázódjunk a dolgos hétköznapokba, előbb nézzünk néhány olvasatlan levelet levelesládánkból. Meetup. Szerdán ismét lesz Budapest New Tech Meetup. (Kódnév: 42 ;) Íme egy kis ízelítő: A szerdai meetup esemeny rendkivul erdekesnek igerkezik. A szoftveres temak mellett…..
Webisztán Feltámadás! 2007.06.04 15:52:00
Tíz feledhetetlen nap, és egy 22 órás Barcelona-Budapest autóút után ismét erősnek érezzük magunkat ahhoz, hogy visszatérjünk az online életbe. Router login, defibrillátor, feedolvasó, szike, törlés. Hajrá...
adr 2007.06.04 19:02:27
napi adag eye candy 2007.05.24 10:11:00
ausztrál okosság újra, ottani DDB, leraktak az asztalra egy jó kis kompakt, szemsimogató és bogarászható kampányt, képi nagyzásra építve. a copy: "sűrített móka" - ez így összejött. nektek melyik jönne be (most)? ps. inzaghi mondjon le...
adr 2007.05.25 10:50:47
"Az élet nem bonyolult, csak ha bonyolulttá teszed." Azt hiszem, így hangzott az egyik bölcsesség James Frey - Millió apró darabban című könyvében. Ez lehetett a mottója a 37signals csapatának is, amikor összerakták projektmenedzsment és csoportmunka eszközüket, a…..
Ez az előbbi bejegyzés úgy látszik, felhívás volt keringőre. Szóval, jöjjön most életem első blogbejegyzése. El kell keserítenem mindenkit, technikai leírással én se fogok szolgálni. Az svn használata mellett szerintem csak azért döntöttünk, mert azt már a csapat több mint…..
adr 2007.05.03 19:56:22
A fejlesztési környezet felvázolása nem kis falat, egész post-sorozatot indítok ezennel. Kezdetben vala az svn, mint (sub)version control system. Ismeretlen terület számomra, de  pofátlanul mégis én írom a hozzá tartozó bejegyzést. A további szigorú technikai jellegű…..
Terveztem egy logókészítéssel kapcsolatos bejegyzést írni, de sajnos tegnap kiderült, hogy a domain, amit kitaláltunk, már foglalt. Trendi webkettős név volt az - tudod, aminél a legfelsőbb szintű domain is jelentéssel bír - és elfelejtettem ellenőrizni a létezését. Bumm, név…..
Az előző bejegyzésben említettem a kétkedő és ostoba hozzáállást tanusító embert. Ezt a fajtát Kawasaki bozonak nevezte. Nos, itt egy élő példa. Szupermen a magyar bozo. Óvakodjunk tőle, mert nem használ a lelkesedésünknek...
Néhány éve kezdtek feltünedezni a legkülönbözőbb oldalakon Creative Commons feliratok és logók, amelyek - a szabad kultúra ideológiájával a háttérben - az alapvetően tiltásra épülő szerzői jogi rendszerben nyújtanak nagyobb felhasználási szabadságot. A…..
Kicsit húzzuk meg a témát, hogy időben utolérjük magunkat. Legalább két külső forrást meg kell említenem, ahonnan számos hasznos tippet be lehet szerezni egy webes fejlesztés indulásakor és mindkettő friss nézőpontból közelíti meg a témát.Az egyik Guy Kawasaki közel 40…..
"Elég nagyot kell álmodni." Ez indította el az egészet. Egy gyors sávban töltött italos éjszaka utolsó perceiben a tehetségről, a kitartásról és a lehetőségekről értekeztünk, amikor elhangzottak a fenti szavak. Közhely. Ez az első gondolat, aztán bekattan, hogy…..