Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Silk Quest

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajrá Sport Club Muie Dinamo? 2010.01.31 12:15:00
Tegnap Bukarestbe látogattunk, hogy elhozzuk a Román Kupát. Csapatunkat kb. 100-an kísértük el. Mint arra már számítani lehetett, a steauás fanatikusok, akik nem a hoki miatt látogattak ki, petárdákkal és egyéb pirotechnikai eszközökkel akartak halálra ijeszteni, sikertelenül.…..
Silk Quest 2010.01.31 15:03:26
@SC4ever: dicsertem a cikket es a fiukat a valosag mar onmagaban feszultseg?
Fodort mindanyian jol ismerjuk es a Zsok esetet is,valamiben tevedtem?
Még el sem kezdődött a mérkőzés, Szőcs Szabolcs rendhagyó módon máris feliratkozott a kanadai táblázatra: kisfia születésénél "asszisztált", hogy aztán lóhalálában induljon Bukarestbe, ahol a második harmadtól be is kapcsolódott a játékba. Ezúton kívánunk neki…..
Két ingyenes busz indul a hétvégi Román Kupa döntőre. Előnyt élveznek a bérletesek. Ha túljelentkezés lesz, akkor még indul  busz, ebben az esetben a beugró 40 RON/fő.Jelentkezni lehet a 0742125418-as telefonszámon, de csak csütörtök reggeltől.Menjünk s bíztassuk minél…..
Silk Quest 2010.01.28 11:11:04
@Szintiboy: en is megyek bukarestbe,ha gondolod tiszta szivessegbol is elviszlek,igaz az utaster szukeben all,de Erted a csomagtartot kiuritem. :)
Csapatunk 4-3-as vereséget szenvedett a MOL LIga első elődöntőjében, így nem tudta elérni kitűzött célját, a döntőbe jutást. Háromszor is vezettünk a pragmatikusan játszó UTE ellen, ők mindannyiszor egyenlítettek, mi a legnagyobb helyzeteinket is kihagytuk és emberelőnyeinket…..
Silk Quest 2010.01.24 22:02:52
@Silk Quest: tedd tul magadat baratom,ezt a Mol ligat nem is szabad komolyan venni,gyorsan el kell felejteni az egesz hetveget es a jovo hetvegi steli meccsre kell fokuszalni,ja es soha ne temesd a clubot es soha ne ird le,ez fontos. :)
Gondolom a hetvegi Mol-os szereplesert a vezetoseget is eloleptetik hisz egy kis intezkedessel a bronz utan is leteznek (kevesbe,igaz) nemes femek,pl.a vas.Ma ez kerult nektek a trofeatok koze,az a franya rematos vas erem. :-)
Silk Quest 2010.01.24 22:04:39
@satti71: csak azt nem tudom,hogy csato fog-e tunodni a sirankozasotokon.
Silk Quest 2010.01.24 22:21:35
@satti71: bocs,de nem neked cimeztem az irasom ,hanem @max-payne: :-)
A dunaújvárosiak nyerték a Mol Liga bronzmeccsét, nem mindennapian drámai fordulatok közepette. A két csalódott csapat találkozóján az alapszakaszgyőztes hazaiak szereztek vezetést, ám utána három gólt lőttek egymás után a csíkiak. A harmadik harmadot 2-0-ra nyerte a Dab.Docler,…..
A klagenfurti hibákat a mérkőzés előtti mítingen beszéljük meg a játékosokkal, mondta Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője hozzátette: nagyon fontos, hogy itthon tartsuk a két pontot kedden a Jesenice ellen. Nehéz kiszámítani, hogy mit játszik majd ellenfelünk. Mindkét…..
Silk Quest 2009.12.08 20:52:53
@hokista25 csikszeredabol: adok egy jo tippet pajti es nem kell a konnyeidet hulatnod,nem kell streammek utan kutatnod,Csikszeredaban a petofi utcaban talalhato David&Kovacs uzleteben megrendelheted az "okos" belteregyseget ugy 70 eu es otthonrol nezheted a magyar sport1-2 :)
Silk Quest 2009.12.08 21:01:18
@hokista25 csikszeredabol: bocs,az osszes magyar adot beleertve a magyar sportklubot is,rengeteg csikszeredai nezi Csikbol a meccset csak epp be kell fektetned 70 eurot :)
Csíkszereda, Vákár Lajos Műjégpálya, 18.30, LivescoreI. harmadNem panaszkodhatunk a mérkőzéskezdésre, eléggé iramosra sikeredik az eleje.6. perc: a játék kiegyensúlyozott, helyzetek azonban nem nagyon adódnak...Mihály és Bíró előtt is helyzet alakul ki, azonban egyikük sem tud…..
Hétvégén örök riválisunkkal, a katonacsapattal mérkőzünk kétszer. A Steauával való meccseken a hangulat mindig feszült csakúgy a lelátókon, mint a jégen is. A szurkolók és a játékosok is tudatában vannak, hogy nem akármilyen meccs vár rájuk.A Steauát erősíti újra a…..
Silk Quest 2009.11.14 20:00:09
Hajrá Sport Club Felhívás 2009.10.24 22:07:00
A Csíkszeredai Sport Club Szurkolói Egyesülete elhatárolódik és elítéli az egyik újpesti szurkolót ért atrocitásokat. Az elkövetők nevében is elnézést kér, ilyen nem fordulhat elő, efféle cselekedetek teljes mértékben elítélendők...
Silk Quest 2009.10.27 00:12:25
@1nf3rn0: abszolut hiteles leiras,ott ultem a a B kozeptol nem messze es azon gondolkodtam,hogy hogyan lehetne ezeket a patkany embereket(5 taplocait)kitiltani.Sajnos budos gyenge vezetosegunk van es ezaltal szervezesben is nullak vagyunk,mar lassan egy lefutott lemez lett ez a kopkodeses dolog hisz a HC Csikszereda cserepadjara is ez a tisztelet vart anno es soha senki nem tett ez ugyben semmit.Mikor a hires Dakota biztonsagi ceg tulajdonosat Andras Robit kerdore vontak,hogy miert nem ellenorzik vissza a tobb ezer euros kamera rendszer felveteleit a kovetkezo valaszt hallottuk: "visszaneztuk a felvetelt de nem talaltunk semmifele rendeleneseget,ura vagyunk a helyzetnek ". Na persze,hogy uraljak a helyzetet mikor a biztonsagi ceg jegpalyan dolgozo emberei nem masok mint a taplocai csocselek puszis baratai itt kiemelnem Botar Kareszt es tarsait akik szinten taplocai lakosok.
Ti jelentettetek a biztonsagiaknak az incidenst es Ok hivatalbol beultettek egy szarcsimbokot a tobbi bunko koze,hogy korrigalja a szitut.Szegyen es gyalazat hogy egy olyan tarsadalomban elunk ahol a szart nem tudjak (kemeny penzert sem!) elvalasztani a becsuletes emberektol.

Sajnalom nagyon a tortenteket minden csikszeredai joszandeku ember neveben irom,figyelemben kell venni,hogy mindenhol leteznek salak semmirevalo emberek,DE kozosen probaljuk tultenni magunkat es ne hadjuk,hogy Erdely jo hirnevet nehany tekergo bemocskolja!

Mindig szeretettel varunk Titeket,Udv.
   Sajnos a mai meccsre sem telt meg a csarnok, ezen még sokat kell javítanunk. A mérkőzést nem úgy kezdjük, mint a tegnapelőtt, sőt rögtön az 51. másodpercben egy kapu előtti bonyodalomból gólt is kapunk. De még egy perc sem telik el és Molnár Zsolt egy gyönyörű…..
Silk Quest 2009.09.13 23:44:30
@BenitoM: jobban szeretnem ha a malacfejunek az egesz feje kek lenne de ami kesik az nem mulik Van egy csunya erzesem hamarosan nagy zakoba szalad a srac
Jövő szombaton lesz nyolc hónapja, hogy a Dunaújvárosi Acélbikák kapitánya, Szilassy Zoltán edzés közben súlyos szemsérülést szenvedett, huzamosabb ideig az élsporthoz való visszatérése is kérdéses volt. Ma már nem az, hisz tegnap este jégre lépett a MOL-liga első…..
Silk Quest 2009.09.13 23:47:02
@ladany: milyen meghato "barati alapon" elsirhatom magam???
  A szokásokhoz híven most sem játszott túl izgalmas meccset csapatunk a Sportul Studentesc csapatával. A mérkőzés 20 percnyi késéssel kezdődött, világítási problémák miatt. A meccs első perceiben nagy támadókedvvel kezdünk, a 6. percben már 4-0-ra vezetünk. A…..
Silk Quest 2009.09.06 15:27:16
@szekely bicskas: nagy a melleny bicskas legeny de te is epp egy nick mellol pofazgatsz.
Silk Quest 2009.09.06 15:34:34
@szekely bicskas: vagy illene tudni hogy a seggfej bicskas nev kire utal? Nehogy a halas bicskad valamibe beletorjon.