Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jader

23 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lányok. Minden lány odakint. Nem vagytok néha torkig azzal, hogy minden körülöttetek a szerelemről szól? Hogy minden kapcsolatok előtt, közben vagy után történik veletek? És akkor meglátok egy posztot facebookon, hogy valaki pedig a szakmai életére koncentrál. Persze fiú az illető. Hát én vagyok…..
Szerintetek mennyire kell az embernek törnie magát azon, hogy legyenek egy életen át tartó barátai? Én nagyon elítélem magamat, hogy pont ez a kifejezés jutott eszembe: törni magam. Hát nem valami szép gondolat. Azt jelképezi, hogy valami elérésében egyáltalán nem lelem…..
Azt mondják, hogy néha nagyon letisztul, hogy kik az igazi barátaid. Igaz arról, hogy ez mikor is következik be, megoszlanak a vélemények. Egyesek a tragédiára esküsznek, mások a távolságra, harmadik részük pedig csak az elsodródásban látja a kapcsolatok megszakadását. Biztos…..
Forrásjegyzetek Újdonság 2013.12.02 17:15:51
Az újdonság varázsa. Egyeseket megrémít, egyeseket csábít. Egyesek pedig megnémulnak. Úgy érzem, hogy a hangom elveszik a körülöttem állók hangjai között, hogy annyira figyelek, hogy elfelejtek sugározni, csak tükrözök. Amivel nem lenne semmi baj, ha nem azzal értené meg…..
Forrásjegyzetek Elindulás 2013.10.28 23:13:05
Néhány hete belevágtam egy nagy tervbe. Elindultam külföldre. És bár fizikailag ideértem, mégis úgy érzem, hogy még csak most indultam el. Az út olyan, mint a spirituális utazás: nem kell hozzá semerre sem menned, nem függ attól, hogy éppen hol vagy, csak az a fontos, hogy mit…..
ÉLET-mode Az utolsó vacsora 2013.07.19 18:42:00
Bár képnek nagyon jó, én nem hiszek benne, hogy ezt egy átlag embernek is el kell szenvednie. Sokan mondják, hogy a jó diéta kulcsa, hogy este már ne egyen az ember. Én ebben annyiban értek egyet, hogy este későn, nehezet már tényleg nem jó enni.  Azt olvastam, hogy ha az…..
Tegnapelőtt sikeresen megtartottam az almanapot. Nagyon nehéz, nem fogok hazudni. Olyan éhes voltam! Vagy 100x elmondtam mindenkinek, akik jót derültek rajta. :) De most már túl vagyok rajta, másnap rengeteg energiám lett és estig nem is kívántam semmit, csak folyadékot. Meg a…..
Fontosnak tartom, hogy a teljes életmód-váltás egy, a szervezet működéséhez nélkülözhetetlen tisztítókúrával kezdődjön. Hogy miért van erre szükség? Ha elkezdünk egészségesen enni, tübbet mozogni, az mindenképpen áldásos hatással van ránk. De ha a mérgek nem tudnak…..
Emlékszem, gyerekkoromban is már órákat álltam a tükör előtt, arról álmodozva, hogy egyszer csak a családom észreveszi, hogy különleges vagyok. Hittem benne, hogy az vagyok. Felnőttként visszagondolni erre fájdalmas gondolat, hogy mennyire klisés voltam. Nem arra vágytam, hogy…..
Tudjátok, mérnöknek tanulni, mérnökök között lenni nagyon gyakorlatias dolog. Nyilvánvalóan. De nem csak napi szinten, hanem az agyban is. Sokszor gondoltam közben, hogy ez egy jó dolog, mert nem kerülünk annyira messze a praktikusságtól, mint mondjuk a bölcsészek, akik az én…..
ÉLET-mode Ételek és látványok 2013.06.19 19:19:39
Mostanában sokat gondolkozom az életmód-váltáson. Ezért is indítottam a blogot, de valahogy ez megsokszorozta a hozzá fűzött gondolataimat. Egyrészt azért, mert gyakran jut eszembe, hogy valamit szívesen leírnék nektek, másrészt azért is, mert az elkezdést már nem sokáig…..
ÉLET-mode Típusok és a porció 2013.05.27 17:20:00
Egyik ismerősömnek említettem, hogy szeretnék életmódot váltani és nem igazán tudom, hogyan álljak neki. Tudni kell, hogy én az ismerőseimet kétféle kategóriába tudom sorolni. Az egyiküknek nagyon könnyen megy az étkezés, semmi kihívás nincs számukra abban, hogy csinosak,…..
ÉLET-mode Előkészületek 2013.05.26 10:05:44
Úgy gondolom, egy életmódváltás elkezdéséhez több dolog megfontolása is szükséges. Hogy miért van ezekre szükség?  Nos, ez nem egyszerű dolog. Nem egy diéta, amit csak egy ideig szeretnél csinálni és addig foggal-körömmel kitartasz mellette, ha van benned elég lelkierő.…..
ÉLET-mode A kezdetek 2013.05.24 19:37:08
Hetek óta foglalkoztat a gondolat, hogy lassan ideje életmódot változtatni.  Nem csak azért, mert a súlyom megköveteli (bár ez is az egyik oka), hanem azért is, mert különben elég gonosz vagyok magammal. Miért is? Mindenkinek megadatok, hogy fiatalon azt kezdjen a testével, amit…..
Forrásjegyzetek Inszomnia 2013.05.22 22:28:42
Úgy szeretném, ha már nem lenne semmi dolgom! Ha már nyugodtan ülhetnék este itthon és ha fáradt vagyok, elmehetnék aludni. Álmos vagyok. Bár ez valószínűleg nagyon enyhe kifejezés arra, amit érzek.  Voltatok már fent azért reggelig, mert nem mertetek elaludni, nehogy…..
Forrásjegyzetek Vihar 2013.05.20 23:04:57
Azt hiszem, egyre kevésbé szeretném, ha valaki megtalálná ezt a blogot. Jó néha csak úgy kiírni magamból mindent, tudva, hogy valaki olvassa, de azt is sejtve, hogy jótékony homályban marad a kilétem.  Most épp arról támadt kedvem írni, hogy milyen isteni érzés, amikor…..
Forrásjegyzetek Hangulat 2013.05.18 09:07:54
Hű, elkapott a romantikus hangulat. Szerelmes hangulat. Talán ezt váltja ki belőlem a névtelenség? Másokban azt a sok dühöt és elfojtást hozza felszínre, nálam pedig ezt... Vagyis elfojtom magamban.  Jó, jogos, nincs ebben semmi újdonság. Mióta az eszemet tudom, iróniával…..
Forrásjegyzetek Kérdések... 2013.05.12 16:57:58
Itt ülök a szobámban, csak nézem a szeles fákat és jó zenét hallgatok. Neked is jó kedved van? Olyan ritkán lep meg ez a csendes derű. Nem történt semmi különös. Egy barát bebizonyította, hogy nem felejtette el, hogy régen a legjobb barátok voltunk. Mintha a világ egy kicsit…..
Sziasztok, Kedves Olvasó Barátaim! Néha nem érzitek úgy, hogy szeretnétek egy olyan világban élni, mint ami a You've Got Mail, vagyis a magyarul Szerelem hálójában címre fordított film hősei? Olyan megkapóan egyszerű! Hangulatok, gyönyörűen fogalmazott mondatok és csendes…..
Forrásjegyzetek Utórezgések 2011.01.18 15:39:00
Ahogy ma vizsgáról jöttem kifelé, meg kellett állapítanom, hogy nem csak a sorozatok vannak rám nagy hatással. A vizsgákkal csak az a baj, hogy egészen ritkán okoznak jó érzést, bár intenzitásuk csöppet sem marad el.Chim blogjára válaszként el kell mondjam, hogy a…..
Forrásjegyzetek Tünékenység... 2011.01.16 11:38:00
 Eltelt másfél év - de én nem változtam. Kicsit kevesebb sorozat, kicsit több anime, de a rám gyakorolt hatásuk továbbra is félelmetes...Most fejeztem be a Totoro című filmet, amit azért szeretek annyira, mert nagyon kedves testvérkapcsolatot és családot ír le. Az elején még…..
Kontár Mutasd, mid van!? 2009.10.23 00:17:00
Nem is nagyon tudok mit hozzáfűzni.Meglepő ötlet, nemes egyszerűség, hatásos kreatív, tökéletes reklám.Ebbe nem tudok belekötni. Lehet, az eredeti címke túlzás rá, de szerintem a kategóriájában az.Esetleg egy kérdés vetődött fel bennem, az hogy talán egy kérdőjellel a…..
Forrásjegyzetek 2009.06.23 2009.06.24 00:19:00
Sokszor gondolkozom azon, hogy vajon miért vonzanak az elérhetetlen dolgok? Miért mindig az kell, amit nem kaphatok meg? Arra enged következteti sok történet, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal. Hétvégén történt valami bennem, de nem tudom megmondani, hogy mi. Találkoztam…..
Forrásjegyzetek 2009.06.14 2009.06.24 00:00:00
Ez a nyitóüdvözletem minden idetévedt olvasónak. Furcsa dolog blogot vezetni… Az ember a régi, féltve őrzött, rejtegetett naplókra gondol, és azok lényegére: a privát megnyilatkozásra. Hát akkor mi is ez az internetes őrület? Mint kezdő elmondhatom, engem mi is vonz…..