Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nandorimarci

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvédet egyik szponzora kérte meg az alábbi hír közzétételére: Idén ősszel, október 4-én immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a CompLex Jogász Poker Open ingyenes pókerverseny, kizárólag jogászoknak. A korábbi két verseny pozitív visszajelzéseire alapozva…..
Nem tudok mit mondani, éppen a Cseh Tamás emlékműsort néztem a tévében, amikor ránéztem a katalán Sportra, és végképp elnémultam. Az Espanyol az olaszországi Covercianóban edzőtáborozott, és a csapatkapitányunk, a szuperrokonszenves Dani Jarque nem jött le a vacsorára. A…..
Akár tizenöt, akár másfél évvel ezelőtt erről csak álmodni mertem. Reménykedtem, hogy egyszer, talán, valamikor, majd, elképzelhető.És lőn. Demszky Gábor nem indul 2010-ben újabb négy évnyi pöcsverésért.            Éljen!…..
autózz! Gnóm törpe támadt nekem 2009.06.22 16:54:00
Döme alábbi sztorija ismét ékes példája annak, hogy a sztereotípiáknak igenis van alapjuk. Emberünk úgy tűnik, tapadós közlekedési stílusával próbálja ellensúlyozni aprócska méretét. Ti mit gondoltok? Tényleg vannak olyanok, akik így élik ki mindennapi…..