Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tollrolprivat

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Haverom akivel együtt csináltuk félig behúzott kézi kézifékkel csinálta végig és neki is meglett. Hazafelé szintén mi vezettünk. Két három autósiskola napra rá elkezdtünk gyakorolni a forgalmi vizsgára jogosítvány ami ugyebár nem volt nagy újdonság. Gyakorló órákról…..
Nyilván aki nem tudja így 17 és fél évesen hogy melyik a gáz a fék és a kuplung az inkább menjen BKV-val. Itt sem a kreszvizsga fog megakadályozni a jogosítvány megszerzésében. A jól bevált gyakorló program ebben autósiskola is segít és már mehetünk is a rutinra. A rutinra is…..
Első sorban én arra hívnám fel a figyelmet hogy a közelben keressenek autósiskola Budapest. Nagyon sokat számít az ha nem munka vagy iskola után hazamegy az ember, jól tele eszi magát és fáradtan akar elmenni vezetni. Legjobb az ha rögtön a dolga után le lehet tudni azt az egy…..
Lényegében túl is vagyunk a A kategória első lépésén. Rutin vizsga a következő ahol egy 100 kilós két kerekü jármüvet kell irányitani, autósiskola valjuk be ez sem igényel 200% os koncentrációt. Az A1 jogosi megszerzésében talán a forgalmi vizsga az amiben már oda kell…..
Aki olvassa a blogomat az valószínűleg autósiskolát keres vagy már esetleg talált csak kíváncsi vannak e jobb ár ajánlatok, tapasztalatok.A következőben le fogok írni párdolgot amire érdemes lehet odafigyelni ha jogosítványt szándékozunk szerezni. Elsősorban az A,A1,B…..
Általában sok akció van de beszélni kell az oktatókkal hogy az mit takar valójában.Én 80 ezer alatt voltam a B-s jogosítványommal úgy hogy kétszer mentem forgalmira  és kreszre (kresznél az elsőről elaludtam a forgalmit majd később megemlítem).Haverjaim akik azt mondták…..
A többiről ha tudsz szabadulj.Bár igaz hogy kifizetted az árát ami körlülbelül 5000 forint ennek ellenére rettentő unalmas.Meg kell szerezni az eü s kiskönyvet és kétszeri olvasás után szerintem nyugodt szivvel mehetsz vizsgázni.Mások mondták hogy nem olyan egyszerü a vizsga…..
Haverom akivel együtt csináltuk félig behúzott jogsi kézi kézifékkel csinálta végig és neki is meglett. Hazafelé szintén mi vezettünk. Két három napra rá elkezdtünk gyakorolni a forgalmi vizsgára ami ugyebár nem volt nagy újdonság. Gyakorló órákról semmi különöset nem…..
lefoglalva..
Mi sajnálnánk magunkat az oktató meg sajnálná a motort ha baj lenne. Azt tudni kell hogy ők vállalják a felelősséget mindenért.Igazából ha megtanulunk rendesen váltani kanyarodni akkor már mehetünk is a forgalomba. A gyakorlás itt is párokban történik ahol vagy te követed az…..