Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palivagyok O.o

6 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól ismert történelmi és geopolitikai okok miatt a haditengerészeti érdeklődésű magyar military-fanok úgy száz éve vannak nehezebb helyzetben, mint a másik két nagy haderőnem rajongói. Azt ugyanis sokan tudjuk (az újságírók zömére ez most nem vonatkozik), hogy mi a különbség egy vadászgép és egy…..
Sajnos a Facebook közösségi oldal térhódításával azon heckerek száma is megnőtt, akik kifejezetten Facebook profilok feltörésére specializálódtak. Ma már a google-ban keresgélve – sajnos – könnyen találunk olyan „szolgáltatást” ami potom 100$-ért kínálja hecker…..
A Prezi használóknak kedvezek megint, nemrég vadásztam le egy elég átfogó PDF-et Prezi for Dummies címmel, szerintem minden benne van ami a prezi használatához kell, vegyétek és vigyétek. Angolul beszélők előnyben. A pdf innen tölthető le..
George R. R. Martin amerikai író díjnyertes fantasy regénysorozatából készült képregény. Első hat kötet. Letöltés..
Klikk a képre A Mashable-t pörgetve akadtam egy tegnapi hírre – tegnap kevesebb időm volt foglalkozni vele – amiben vázolják, hogy egyre közelebb a Googel Drive startja. Sőt szemfüles emberkék már OS X alkalmazást is levadásztak. Egy másik forrás szerint, már 24.-én indulhat a…..
Kövesd valós időben Twitteren a Titanic száz évvel ezelőtti útját ... Twitteren, az ötlet egyszerű de nagyszerű, a katasztrófa napja lesz majd igazán érdekes - szerintem :)...
Honlap-Neked | Blog Googlebook? 2012.04.12 17:06:00
Hajsza a közösségért! Leginkább így nevezhető az, amit a Google csinál a Google+ szolgáltatással. Próbálkozik, kínlódik mert tudja miről maradt el. A közösségért pedig, a humán nyersanyagért ami a közösségi oldalak hajtóanyaga, nagy a kereslet. Meg persze nem utolsó sorban…..
Sólyom László karakteres elnöksége után az utódnak is fel kell tudnia mutatnia valamilyen saját témát. Ilyen lehetne például a sport. (Fotó: MTI) Sólyom László elnöki mandátuma ma lejár, holnaptól Magyarország köztársasági elnöke Schmitt Pál. Vajon lesz-e elnökségének…..
Ülök, és csak bámulok ki a fejemből. Miért nem én találtam ezt ki? Miért nem jutott ez nekem az eszembe?Az egész onnan indult, hogy megláttam egy hírt: Felhasználóbarát lett az MTI honlapja.Már a címen felkaptam a fejem. Felhasználóbarát? Az? Oké, megújult, meg minden, de…..
Onlinemarketing blog Aktívák 2010.06.24 00:03:42
Az elmúlt pár hétben kicsit tesztelgettem, mit tud hozzátteni az iWiW a közösségi média aktivitáshoz. A teszteléshez nem csináltam különösebben nagy előkészületet, egész egyszerűen a Turulcsiripnek azt a funkcióját használtam ki, hogy össze tudom kötni a csiripelésem a…..
A dróton túl Tuzharc kell, haver 2010.02.20 12:50:00
Elhangzott itt, hogy szabadsagra volna szuksegem. A valosag ezzel szemben az, hogy  kimagaslo formaban vagyok, nem ugy, mint az az amerikai ujsagiro, akivel tegnap talalkoztam a hotelben. Az arc eszakkeleten volt valami amerikai alakulattal ket honapot, es szerintem tuti, hogy poszttraumatikus…..
A tánchoz leggyakrabban ma már ötvenhárom kilós fiúkat és harmincnégy kilós lányokat társítunk gondolatainkban, ahogy a múlt heti agárversenyről megmaradt rajtszámokkal a hátukon bizarr mozdulatokat végeznek. A háttérben a szpíker bennfentes szöveget mormol imaszerűen, amit…..