Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mineralholding

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tereprendezéssel kapcsolatban néhány útmutatás - hogy nyugodt legyen az álmod... A kertünk első eleme a tereprendezés. Mielőtt bármihez is hozzákezdenénk, az első és legfontosabb kérdés az, miként készítsük elő a leendő talajt. A kertépítési ötletek közül a legtöbb…..
Kerti szegélyek Néhány egyszerű ötlet kivitelezőknek és hobbi kertépítőknek... Szerencsére már nem éljük a vasbeton talapzatú, szigorú megjelenésű kerítések idejét, a kertek határolói, és egyben díszei lettek a kerti szegélyek. Térformáló, rendszerező…..
Öntözőrendszer Vezérlés Hogy állítsd be az automata öntözőrendszered, ha már évek óta elvesztetted a kivitelező számát? ..
Nagymamám mindig a virágcserepekbe szórta a kávézaccot, mondván, az jó! Sokáig azt gondoltam, ez csak a rá jellemző „nem dobunk ki semmit”- filozófia része, de ma már tudom, hogy igaza volt. A jó kertész, bizony, kávét iszik, mert a zacc a növényei kedves barátja.A…..
Sokak szerint a maja naptár megjósolta a jelen időszámítás végét és egy új spirituális kor kezdetét. Többek között erről is nevezetes 2012, nemkevésbé azért mert idén lesz a Brangelina mennyegző, Angelina Joliet oltár elé vezeti gyermekei és fogadott gyermekei édesapja, Brad…..
Nem szeretnék szakkertészkedni, ezeket így hívják idehaza. Csak mert a majomkenyérfás poszt annak idején nagy port kavart, amiért nem voltam tudományos és poénkodtam egy kicsit...A kis méretű kertekbe alapvetően nem javasoltak olyan növények, amelyek csak rövid ideig…..
Beszélek itt sokszor  a kerti növények gondozásáról, az ültetés rejtelmeiről, egynyáriakról, évelőkről, de az a helyzet, hogy rengeteg olyan kerttulajdonos van, akik nem kívánnak a kertészkedés tudományában elmélyedni, egyszerűen csak egy darabka zöld borítású birtokot…..
  Nem lehet elég korán elkezdeni a gyerekek környezettudatos oktatását. A víz, a nap, a tiszta levegő valódi értékeink, csak közös összefogással lehet megőrizni őket. Kellemes meglepetés, hogy az Öko-Busz kezdeményezés egyre több iskolát és óvodát von be a…..
Mik azok a legfontosab szempontok, amiket szem előtt kell tartanunk kültéri klímaberendezés vásárlásakor?A kánikula enyhítésére egyre többen szereznek be kültéri mobil klímaberendezéseket.Ezek jó megoldást jelentenek, hiszen a nap előrehaladtával áthelyezhetjük őket aktuális…..
Lehet takarékos egy klíma? A lakossági klímaberendezések száma az egyre alacsonyabb beszerzési árak következtében az elmúlt években jelentősen megnőtt. Akiknek van beltéri klímaberendezésük tapasztalhatták, hogy a fenntartásuk, karbantartásuk igen magas költségekkel…..
Végre itt a nyár, itt a jó idő!Az egész évi bezártság után ki ne szeretné élvezni a szabadban a friss levegőt, akár munka közben is? A munkájukhoz nagyrészt laptopot, mobil telefont használók ilyenkor nagy előnyben vannak a többiekkel szemben, hiszen munkaeszközük hordozható,…..
Előző bejegyzésünk folytatásaként most a swamp coolerek zárt térben történő alkalmazásáról szeretnénk ejteni néhány szót. Milyen iparágakban van szükséges párásító berendezést használni? A kültéren a levegő hűtésére, klimatizálására használható ködhűtő…..
Egy másik fontos, többször felmerülő kérdés a kültéri klímákkal kapcsolatban, hogy hol használhatjuk őket: vásárolhatunk-e otthonra is, vagy csak kereskedelmi, éttermi környezetben, rendezvények alkalmával, ipari használatra, közterületen történő felhasználásra…..
Munkánk során több alkalommal is felmerült a kérdés az ügyfeleink, érdeklődők részéről, hogy mitől más az általunk forgalmazott kültéri klíma, mint a többi kültéri klímaberendezés. Az alábbiakban röviden bemutatjuk ezeknek a klímáknak a működési elvét,…..
A Vizöntő Öntözéstechnikai Üzletág 2001-ben kezdte meg működését a Mineralholding Kft. önálló divíziójaként. Öntözéstechnikai és kültéri klíma berendezések forgalmazásával foglalkozunk.Jelenleg az ország egész területén rendelkezünk forgalmazói, viszonteladói,…..