Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yahher

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Traxxas X0-1 brutálisan gyors, és legalább ugyanannyira veszélyes. Egyetlen baj van vele: csak kívülről csodálhatjuk, ugyanis az 1:7 méretarány miatt beülni nem lehet. A távirányítású modellautók királyának szánja a Traxxas legújabb készletét. A gyártó állítása szerint…..
Yahher 2011.12.05 15:24:29
@abc: onroad, offroad, hajó. Ez mind van nekik.
  Saját panellakó ismerőseimnek különös érzéke van ahhoz, hogy a mások által sivárnak, lehangolónak tartott tájakban, épületekben, tárgyakban is megtalálják a szépséget. Nyilván egyfajta önvédelmi reflex ez, hiszen a nem túl barokkos lakótelepi környezetet tényleg el…..
MedIQ McHotDog és KiwiBurger 2010.08.17 09:30:57
Ez itt nem a reklám helye, de érdemes megnézni, a világ más tájain milyen menüket, ételeket volt kénytelen bevezetni a McDonald's. A Power of Data Visualization blog mutatta be az alábbi képet, melyről csak néhány példát emeltem ki:McHotDog: reggeli ÁzsiábanMcSpaghetti: vacsorára…..
Általános bölcsesség, hogy azok a gumik, amelyek remekelnek az üzemanyag-fogyasztás és a kopás terén, vizes úton általában rossz teljesítményt nyújtanak. Mai cikkünk blogposztja...
Egy dolog biztos. Ha az új vizsgarendszer a gyakorlatban beindul, valamivel kevesebb mozgástér marad a trükközésre. Már csak ezért is érdemes tényleg jól felkészített autóval vizsgára menni, mert az alkalmatlan minősítés összehasonlíthatatlanul rosszabb – és…..
Tavaly nyáron vettem egy újabb sportkocsit. Jó idők jártak, a dollár sosem volt ilyen olcsó, a válság még sehol, és kellett valami kikapcsolódás a dolgos hétköznapok után. Egy autós újságíró, tudják, az élet császára, meg mit venne önjutalmazás-képpen, ha nem egy újabb…..
Belsőség Gyertyát ingyen 2009.07.22 02:59:00
  Nyitott motorházzal állt a Civic, mellette telefonált a fickó, és mintha intett volna, hogy álljak meg segíteni. Fék. Tolatás.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Mint említettem, 2002 augusztusában néhányan összejöttünk egy kis találkozó erejéig Velencén. Én sajnos utas voltam, mivel előtte héten adtam el a kis 1.3 DS UNO-mat (amit 2 hét után visszavettem). VTom barátom 1.4 TD UNO-jával mentünk. Első talin még csak szerény…..
Yahher 2009.06.23 21:02:38