Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totokalmi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hubsan H216A drón a széria legújabb modellje, és abban a szerencsében volt részem, hogy az elődmodelleket is tesztelhettem, így van némi rálátásom arra, hogy milyen fejlődési utat jártak be a különböző variánsok. A legújabb már 1080p kamerával, Bluetooth-os távirányítóval és 10 perc fölötti…..
Gondolkodtam, hogy ilyen címmel indítottam-e már cikket, de mivel a "kecske" szót nem dobta ki sehol az oldalon a kereső (mint a legkevésbé a repüléssel összeegyeztethető szót), ezért ez lett a cím. Igazából füllentettem vele, mert ez egy "új" vén kecske, hiszen belecsalt a gyártó egy H betűt a…..
totokalmi 2017.04.13 00:01:59
@lMichele: Sajnos én is elhagytam az első drónomat illetve elrepült tőlem... SYMA X5 klón volt egy Bayangtoys x16. Túl magasra engedtem,elkapta egy szél és elvitte a francba. Nem tudtam tenni semmit csak néztem ahogy elhagy a drága...Levontam a tanulságot erősebb drón kell! Azt hiszem X8 lesz.
Kibontottam a csomagot és néztem, ami elém tárult. Hmm ez nem túl jó minőségű, hú de rossz a festés. Erről nem lehet levenni a propeller védő keretet, mi lesz ha eltörik? Csak két darab tartalék propeller, na ezek gyorsan el fognak fogyni. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok kavarogtak a fejemben,…..
Robogó Sosem lesz kész a Fos! 2011.09.05 14:08:00
Innen indultunk Lehetne akár a ne vegyél szar robogót poszt is, de ez még nem az. Meglesz az is, csak más az alany. Tudtam, mit veszek, amikor megvettem a Fost 15 ezerért. Vállaltam, hogy nem dobom ki, hanem lábra állítom, sőt mást faragok belőle. De már megjött a…..