Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laptalan_monitor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázs is kiakadt a SuperShop akcióján, meg is írta panaszát a szervezőknek. Fotókkal bizonyította, hogy a sorsjegyek valóban egyszerűen csekkolhatók, de erről az előző posztban élesztő nevű kommentelőnk is írt már: "tegnap kérdeztem pont a sparnál , h hogy megy ez. A…..
Az USA egyik legrégebben műsoron levő vetélkedője, a Jeopardy! hétfői adásában szerepelt egy Jeff Kirby nevű fazon, és különösebb feltűnést nem keltve a harmadik helyen végzett a kérdésekre adott helyes válaszaiért járó 300 dollárral. A bronzérem mellesleg 1000 dollárt ért…..
Tényfeltáró küldöttséget meneszt Magyarországra az Európai Parlament költségvetési ellenőrzési bizottsága, hogy az európai uniós pénzek felhasználásáról vizsgálódjon. A másik két célország Olaszország és Görögország. Ha itt kezdik a munkát, akkor lehet, hogy…..
Bocsánat a csúnya címért, de ha tárgyszerűen, mondjuk szórejtvényként szemléljük a fotóalkotást, akkor ez a helyes válasz. Sovelnek köszönjük a képet, aki ezt írta levelében: "Mellékelek egy három éves képet két portugál cukiságról, akik az étterem padlóján…..
Levelet kaptunk Török Zoltántól, a Vidrasors című természetfilm készítőjétől. Most éppen egy új, Magyarországról szóló, két évig forgatott természetfilmen dolgozik (aminek nem tudja, mi legyen a címe, a blogján lehet neki tanácsokat adni), és közben vad sakálokkal…..
Vastagbőr Te blokkolnád Lulut? 2009.09.01 12:00:00
Költői kérdés, természetesen. De nem azért, mert tudom a választ, csak egyszerűen nem akarok senkiben csalódni. Tudjuk, hogy van az a pont, amikor már elönti az örökítő anyag az ember agyát és bárkit, bárhol, bármikor - kár, hogy ezt általában megérzik a nők a randikon és…..
Laptalan_monitor 2009.09.01 12:46:34
Laptalan_monitor 2009.09.01 12:48:57
@Von Siebenbuergen: Ugh, és mekkora égés mindkettő!!
Index-es videó: A polgármester legalább őszinte: "... Tiszavasváriban a lakosság 15%-a roma. De az iskolában 60%" "... mikor az uzsorás bemegy a bankba 60 bankkártyával levenni a pénzt" "... amikor 1 órát késik a segély kifizetése, és 800 ember…..
Laptalan_monitor 2009.06.23 18:38:23
@tudi: csodálkozik hát! Bevették ezt a neolib [STRUCC]politikailag korrekt maszlagot, hogy ha van egy probléma akkor a legjobb ha nem beszélünk róla, nehogy megsértsünk valakit! Még azt is elhitték, hogy ha elhatárolódnak mindenkitől, még szinte saját maguktól is, akkor azzal megmaradnak a szavazóik, hisz a lényeg is ez lenne, és nem probléma megoldása. Csak sajnos egy 2006-ban átlagosnak számító MSZP-voksoló rühelli a bodzaszedőket, és most már jobban tetszik neki a "neveket akarok hallani" szöveg!