Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b-max

0 bejegyzést írt és 214 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
9 év még nem 90, Levélírónk mégis úgy érzi, hogy már csak a megszokás maradt. Arra kíváncsi, milyen lehetőségeik vannak együtt, mert ha szakításra gondol, azt megint nem tartja előnyös megoldásnak.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt…..
b-max 2022.01.12 11:38:53
@Lorrh: True story :)
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
Biztosan sokan hallották már a figyelmeztetést: nem szabad túltölteni a telefonokat. Még az előtt érdemes kihúzni azokat a töltőből, hogy elérné a 100 százalékot. Persze a túltöltés mítosza hamis, de az éjjeli töltés viszont igenis rosszat tesz az aksiknak. El is mondjuk, hogy miért...
Ugyan a tanárok életpályája anyagi téren az elmúlt néhány évben talán egy kicsit vonzóbb, mint előtte, de ez sem jelent többet annál, minthogy kb 20 évvel le vagyunk maradva egy nyugati országtól. A tanári kezdő fizetés itthon, feltételezve, hogy egyetemi/mesterképzéssel…..
b-max 2018.11.11 10:50:52
@rigolya2: Ez is megesik, de ha konkrét példát hoztál fel, akkor inkább az a gond, hogy a matektanár miatt 3 félév alatt elhullik a tanulók jó része... Mivel tankönyv sincs, stb. De ha összehasonlítom a pizzafutárral, ott szerinted kit érdekel, hogy dugó volt a városban ? Vagy ha azért nincs munkája, mert a szakács nem tud rendes pizzát sütni ?
Nóráék különösen szerencsétlenül jártak egy alapvetően technológiai ugrásnak szánt Asus laptoppal. Az eset szerencsétlen voltát pedig egyáltalán nem kompenzálja, hogy ennek kapcsán az egész család megismerkedhetett a refurbizált kifejezéssel, ami azon túl, hogy ritka szép bizonyítéka annak, ahogy a…..
Nem akarok anya lenni, de még csak meg sem akarom kockáztatni azt. Aspergeres vagyok, és habár sok autista remek szülő lesz, ez nem az a valami, amit én tovább fontolgatnék. Egyszerűen nincs meg bennem, hiányzik belőlem az az ösztön, ami ahhoz kell, hogy gondoskodjak egy másik személyről, de azért…..
Elszánt olvasónk fogai közé szorította jogosítványát, és idejét, idegrendszerét nem kímélve bevetette magát az államigazgatás dzsungelébe, hogy mindenre elszánt bozótharcosként elhozza nekünk a választ a címbeli kérdésre. Mielőtt elolvasnád a sztorit, bökj rá a szerinted…..
A lakcím nélküliség és a lakcímbejelentésből adódó nehézségek a lakhatási válság egyik  egyre jobban látható, százezrek életét megkeserítő következménye. Az, hogy valaki nem tud bejelentkezni oda, ahol lakik, nagyon súlyos következményekkel járhat arra, hogy mennyire tud élni állampolgári jogaival…..
Alább egy befuccsolt szülinapi meglepetés története, amihez a levélíró szemében a fogyasztóvédelmi hatóság befuccsolása is társult - némileg igazságtalanul. De nem ő az első, akinek nem világos, milyen esetekben érdemes a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fordulni,…..
Rekordhosszú levelezés, amiben gyönyörűen lehet követni a problémát árnyaló tények finom adagolását mindkét részről. Külön szeretnénk kiemelni még a szinte hihetetlenül kulturált hangnemet, amiben a szóváltás zajlott, pedig a megoldásig el sem jutottak a felek. A fogyasztóvédők véleményét várjuk, de…..
Kakukkfészek A Volkswagen világa 2015.10.05 10:52:41
Kiderültek némi turpisságok, amelyeket már évtizedek óta amúgy is mindenki tudott, de most nagyon ki kellett derülnie, hogy miért, hagyjuk, kiderült és ez jó ok arra, hogy a nagy emberek mondjanak valamit. Elon Musk: Ennél tovább ment az elektromos autók gyártásában élenjáró…..
Talán soha nem mutattunk még ennél aktuálisabb barkácstippet.Igazából nem is fűznénk hozzá sokat: hűtőtáska, ventilátor, szigszalag, cső, és persze jég.. max 10 ezer forintból elkészíthető. Annyit azért hozzátennénk, hogy jégkocka helyett használjunk nyugodtan…..
Mi is írtuk, hogy elég nagy córesz kerekedett decemberben a Media Marktnál abból, hogy nem 1 és nem is 2, de legalább 8 órán át rossz árakkal működött a webshop. Ennek keretében hatodáron ajánlgatott 180 ezres tableteket, másnap meg irgalmatlan tömegeket haragított…..
Egy igazi modern, már-már loft hangulatot árasztó, belső jegyeiben az indusztriális stílust és a nagy egybefüggő tereket előtérbe helyező dizájnvilágot hordozó házra bukkantunk Magyarország legmediterránabb hangulatú városában.A 105 négyzetméternyi formabontó életérzés…..
b-max 2014.07.22 22:48:09
@jolika:
Ne légy agyhalott... senki sem kritizálta a lakás szépséget... itt pont az a gond, hogy túlzással kutyagumit csomagoltak selyempapirba. Legalábbis én ezt látom. A tervező akkor végzett volna tisztességes munkát, akkor lett volna kreativ, ha ezt a szépséget úgy hozta volna létre, hogy teljes értékű ház legyen . Meg lehetett volna oldani, csak ahhoz jó szakembernek kellene lenni, másrészt mégegyszer annyi munka lett volna, mint ezt, igy megtervezni.
Bár nem a közelben ...  2.000.000 forintból nem hogy Magyarországon, de az általában olcsóbb ingatlanárakkal bíró Thaiföldön sem megyünk sokra - főleg, ha teljesen új, ráadásul egyedi házat építenénk magunknak. Gondoltuk ezt eddig... azonban Steve Areen fotós és zenész 6…..
Elmondtuk, milyen állapotban van a nagypapa. Közölték velünk, hogy az ügyeletet kéne hívnunk, mert ők az illetékesek ebben a dologban, majd ők kijönnek hozzánk és megnézik, mi lehet a gond. Tisztelt Praxis blog!   Talán most már, majdnem 2 évvel a történtek után le tudom…..
Attila már fél éve várja hiába, hogy kicseréljék a merevlemezét, de mindig közbejön valami: Durván 2011 végén vásároltam egy 1,5TB os merevlemezt a számitógépalkatrészbolt.hu-ról. Akkoriban más vezetőség volt teljesen korrektek gyorsak minden felmerülő problémát rövid…..
Nagy visszhangot váltott ki a Nagy-Magyarország alakú fenyőerdőfoltról szóló poszt, mely lombhullatás után válik láthatóvá a Budai-hegyekben. A legkülönfélébb légi és űrfelvételeken próbáltunk utánajárni a dolognak - hiába. Alighanem azért, mert ezek nem repülőknek és…..
Terepjáróval ütöttek rajta P. Feri kollégán a vadőrök, miközben rutinszerű kerékpáros tréningjét végezte a Szentendre környéki erdőkben. A rajtaütés oka, hogy már fél nyolckor ott tekert az erdei aszfalt úton, pedig az erdő csak nyolckor nyit. "Egy jó ideje már, hogy…..
b-max 2012.07.10 16:15:39
@Keelhaul:
De egyébként a (szerintem ostoba) szabályoknál tartunk, az erdőben a KRESZ szabályai érvényesek. Tehát olyan sebességet kell választani a teherautó vezetőjének, hogy váratlanul felbukkanó forgalmi akadály esetén meg tudjon állni biztonságosan.
Ugyanez vonatkozik az "eltévedt lövedék" esetére, amit minden vadász 2. mondatában hangoztat, csak úgy adhat le lövést, hogy a cél és a ő közötte nincs senki, valamint nem áll fent a veszélye annak, hogy sérülést okoz más személyben.
b-max 2012.07.10 16:23:03
@Keelhaul:
Azért olvass utána Erdőtörvényben...
És most nem kötekedni akarok, megértelek téged, csak általában, nem az általad leírt okok játszanak közben az ilyen, és hasonló konfliktusokban.
b-max 2012.07.10 16:27:35
@Keelhaul:

77. § (1) Az erdőterületen, valamint az erdészeti magánúton való közlekedésre a KRESZ szabályokat e törvényben foglalt kiegészítésekkel kell alkalmazni.

Tehát alapvetően a KRESZ szabályok érvényesek, pár kiegészitéssel
A legőrültebb megoldások nem zsenik fejében születnek, hanem a szükség szüli őket – erre jutottam ennek a szörnyetegnek a láttán. Harminc henger dolgozik öt sorban, hogy összejöjjön az a háromszázegynéhány lóerő, ami a végén megmozdíthat sok tonna halálos vasat. Az…..
Tisztelt szerkesztőség!   Rettenetesen örülök,hogy rátaláltam az Önök honlapjára!Én is egy rendkívüli történettel szeretnék hozzájárulni a mai magyar munkahelyi körképhez.Az én történetem ott kezdődik,hogy ez év márciusában jelentkeztem a téti Veritas kft-hez…..
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..