Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mudjahida

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A neve alapján nem is gondolnánk, mekkora vihart kavart Lou Jing Kínában. A húszéves lány a sanghaji Dragon TV Go Oriental Girl című énekes tehetségkutató műsorába jelentkezett, de van egy aprócska szépséghibája: fekete a bőre. Jing apja ugyanis egy afroamerikai férfi volt, aki…..
mudjahida 2009.11.04 14:46:44
@Karchy: Jobb lett volna, ha te is a kórházban maradsz, ahol születtél. Remélem, nem sokat jársz be a tanyáról a városba, mert az már nem ér.
mudjahida 2009.11.04 15:35:59
@Swind: Ez mondjuk tévedés :D
A nevek (Fatima, Mohammed) alapján csak a vallásukra lehet következtetni, és tekintve, hogy az iszlám befogadó vallás, az illető lehet akár kínai is. A világon minden 5. ember muszlim. A legnépesebb iszlám ország Indonézia.
mudjahida 2009.11.04 16:01:29
@mokkaczuka: ha annyira tájékozott vagy, léccilécci vázold már fel a rasszista muzulmán-arabok arányát a nem arab muzulmánokéhoz képest, és a kettő arányát a keresztény arabok illetve nem muzulmán nem arabokéhoz képest.
A kirekesztő muzulmánok max. a nem muzulmánokat nem szeretik, de az nem rassz, és a nem szeretés értékrendbeli különbségből fakad, nem bőrszínből. Szudánban pl fekete muzulmánok élnek. Malajziában meg sárgák. Én meg tök fehér, tök magyar vagyok, tele szeretettel :P
Maradok tisztelettel.
Proszektúra Polanski felelőssége 2009.09.29 10:23:00
Azt egyelőre még nyomozástaktikai okokból nem árulhatom el, hogy a nejem hány botütést érdemelne, ha történetesen Malajziában élne, de az biztos, hogy fél tucatnál jóval többet sózhatnának a hátsójára. Mindez onnan jutott eszembe, hogy olvastam a hírt, miszerint a Kuala…..
mudjahida 2009.09.29 13:56:57
@Songoman: Te már csak tudod.
mudjahida 2009.09.29 14:57:22
@ddd.dino: Nem börtönbe ment 90 napra, hanem pszichiátriai kivizsgálásra, aminek a büntetéshez semmi köze, max. enyhítő körülményekre deríthetett volna fényt. És muhahaha.. 90 nap egy sok mindennel megspékelt megrontásért.. ezt te sem gondolod komolyan.
comment:com A tiltakozások hete 2009.09.28 15:01:00
Kérem szépen, a világ minden bizonnyal múlt héten bolondult meg teljesen, három tévéműsor miatt is tiltakoztak államfők, vallási vezetők és népjóléti miniszterek, és láss csodát, egyik sem nálunk történt. Kezdjük Venezuelával, ahol Hugo Chavez kommunista államfő helyezett…..
Subba Lazulás Izraelben 2009.09.15 14:25:00
Jó. Lőnek, robbantanak, dögmeleg van, de azért ez laza!..
mudjahida 2009.09.16 10:35:50
@efhábé:
No igen. Kinek-kinek az jut eszébe, ami körül a világa forog. Eki, dizsi, büdöszsidók, rohadtnácik. A vége pedig mindig ugyanaz: anyázza egymást a zsidógyűlölő, a valamennyirezsidó meg a neonhippi, aki szerint a legújabb technológiával felszerelt izraeli hadsereg és a főként sivatagot petárdával puffogtató palesztinok között kiegyenlített háború folyik, és aki szerint olyan fanki hogy a zsidók nem csak imádkozni tudnak, hanem ekizni is, úgyhogy beugrott két sör között hogy elhintse a globalista világbékét.
mudjahida 2009.09.16 11:35:26
@efhábé:
Bocs, nem szőnyegbombázás, csak bombázás :D
És igaz, nem minden palesztin muszlim, de
az hogy `elborultagyú fundamentalista` szerintem nagy sértés, plusz szűklátokörűség. A fundamentalista nem egyenlő pl a terroristával. Olyan ember, aki nagyfokú önuralmat gyakorolva igyekszik betartani azokat a szabályokat, amiket egyébként a legtöbb muszlim elfogad (még a piáló is), csak valamilyen okból (főleg kényelmi) nem tart be.
És igen, ők is rendes, normális emberek, akik szeretnének jókat zabálni hétvégén (ha lenne kaja pl) de ha valaki ekizik vagy piál (ha muszlim, ha nem), szerintem nem érdem, és nem a jófejség bizonyítéka.