Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macfan

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
5×23 A felsőbb jobb Végreee eljutottunk ide is! Kb. 2 hónapja várom már ezt a részt!:] És semmi nácizmus, semmi zuhanás,  csak simán egy bérgyilkossal kezdünk akit éppen felfogad valaki. Majd egy csávót mutatnak aki éppen szabadul a börtönből. –Miért van olyan…..
  5×22 Yahrzeit Ez a rész kikészített,de komolyan túl sok volt benne a nácizmus Brrrr! Úgyhogy csak nagyjából, hogy miről is szólt! Na, az írók lekattantak, a valaki zuhan valahonnan jelenségről, ugyanis ez  a rész már nem úgy kezdődik. Most egy aukción…..
5×21  Múlt jelen és halál Úgy látszik a kedves íróknál – hogy egyem a  husukat – beragadt a lemez. Ugyanis ez a rész is majdnem úgy kezdődik mint az előző. Csak az nem stimmol, hogy most férfi aki zuhan és lökik, nem pedig ugrik. Majd előlép egy hapek,…..
Annyira szerencsétlen vagyok, hogy pont   este 20:00  órakor ment el az áram a hülye vihar miatt és 22:00 órára persze vissza is jött!!:S Amikor már cseszhettem a helyszínelőket. Szerencsére hajnali 2 kor ismételték tehát az fel tudtam venni így nem kellett…..
macfan 2009.07.03 09:33:06
macfan 2009.07.03 14:37:14
 Kezdődik, kezdődik,kezdődik!! „Apaaaaaaaa, kezdőőőőőőőőőőőőőőődiiiiiiiiiiiiiik!!!”(xD) Mindenki!:kezdődik!!! Na jó abbahagyom a kezdődikezést, de tényleg kezdődik! Nem is tudom, hogy mióta várok már erre a részre. Ja, de tudom mióta megláttam…..
 Végre utolértem magam! Íme, itt a múlt szerdai helyszínelők! Jó kis rész volt:D! Nah kezdjünk neki:5×16 Minden jótettKezdésként az egyik korábbi rész végét látjuk, mikoris SuperMac beront egy szőke csajszihoz asszem Ellának hívják. A nő öngyilkos akart lenni…..