Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_bp_

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha kicsit gunyorosan akarunk fogalmazni (és nem tartunk attól, hogy ŐK az orrunkra koppintanak), bátran mondhatjuk, hogy többé-kevésbé titkos társaságokkal napjainkban tele van a padlás: szabadkőművesek, illuminátusok, bilderbergesek, céeferesek – hogy csak azokat említsem,…..
_bp_ 2011.01.24 15:22:54
@G.D.: Igen, ertem, hogy mit mondasz, logikus is,@Iustizmord: de ezek csak elmeleti kerdesek, im egy uj tema a KonTeo blognak. Svajc es ami mogotte van :) A tortenlemi hatterevel, mar ami tanulhato, elerheto, elolvashato, azt hiszem tisztaban vagyok :)

@Isutizmord: az ereklyekereskedelem nagyon nagy biznic volt. Nem csak Fulop, majd mindenki vasarolta. Volt, hogy egyszerre tobb Keresztelo fej keringett, elvileg Santiago de Compostellaban van az eredeti, de hat mas is szeretett volna zarandoktomegeket fogadni... Az abszolut csucs amirol eddig hallottam, az Szuz Maria egy csepp teje volt, mint ereklye.
_bp_ 2011.01.24 15:43:00
@vén betyár: Rodosz a Ciprus. Eh mea culpa.
_bp_ 2011.01.24 15:49:36
@tiboru: Nem hiszem hogy ezzel megsertenel valakit is. Ami teny az teny. Oh szent elobor, adj nekunk hosszan tarto erekciot! :)
Napi abszurd sztori amit Laci küldött nekünk, köszönjük! A Pécs–Bátaszék-vasútvonal a MÁV 64-es számú vonala. Baranya megyében, a Mecsek keleti részén található. Eredetileg Pécset kötötte össze a fontos Duna-völgyi vasúti csomóponttal, Bátaszékkel. Bár az hatvanas…..