Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saaniy

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este nassolás közben arra vetemedtem, hogy bekapcsoltam a tévét. Épp a Tökéletes katona kezdődött, sarokban piros 18as karikával és szerintem a régi szinkronnal. Dolph Lundgren és Jean-Claude Van Damme épp átsegítették egymást a túlvilágra,rögtön az elején és be is…..
  A 80-as években volt egy film, amiben egy jövőből visszaküldött embernek látszó robot üldözött valami Sarah Connor nevezetű csajt, akit egy szintén jövőből érkezett fickó védelmezett. Az alkotás címe a Terminátor volt, minden tekintetben kiváló szórakozást nyújtott…..
Filmdroid Eden Lake 2008.12.05 17:59:00
Nézzétek meg ezt a plakátot. Első és sokadik ránézésre is egy huszadrangú horrorfilmet sugall, amelyet 5 perc után kikapcsolunk, ha pedig épp humoros kedvünkben vagyunk, akkor végignevetgélünk. Na ez pont nem az a film. Egy fiatal páros az Eden-tóhoz utazik hétvégére,…..
Saaniy 2009.06.23 12:13:42
SPOILEREK LEHETNEK!

Én ennyire nem dobtam hátast a filmtől, jó persze, valami újdonság.

De amit Én negatívumként észleltem.
A csávó egyedül összecsomagolta volna a kis bagázst már a parton, de nem, pedig annyit adott volna a sztorin, hogyha elagyalta volna a kis szarosokat, akkor ők bosszúból kinyírták volna, de nem, a gyilkosságok jóformán indíték nélkül történtek. Bár ha jobban végiggondolom, akkor ez adott egy erős ironiát az egésznek, hogy egyesek képesek a semmiért ölni.

A másik ami erősen szemet szúrt számomra, hogy semmi jó nem történt velük, drámai hatást adott volna, ha valami jó is történik velük, ami reményt ad a menekülésre, de semmi + nem történt velük, mindig galibába keveredtek.

Felidegesített a csávónak a tehetetlensége is, mert mit csinálsz akkor, amikor téged és a barátnődet/menyasszonyodat potenciális veszély fenyegeti, kegyetlen terminátorrá változol, de Ő nem, Ő ilyen tedd ki hagy hüljön figura!

Semmi keménykedés nem volt benne a csávó részéről, pedig a "társadalomkép" szempontjából kellett volna a csávó részéről egy kis agresszorkodás!

Ott vannak a parton, beléjük kötnek, elkapják a barátját, elkapják a csajt, barátja meghal, nagy szögbe lép, és a végén pont a srác tesójának ak ocsijába ül és végén pont a srácnak a csürhéjéhez megy be, ennyi rossz kicsit sok volt!

Ami nálam dramaturgiailag a legeslegpozitívabb volt, mikor átbújik a kerítést alatt, és az a zene, teljesen azt hiszed, hogy cilizációt elérte a csaj, de nem, ugyanúgy erdő van előtte, az istentelen nagyot ütött! :)(egyetlen pozitív a filmben számomra)

Befejeztem faszom... felidegesített a film, többször voltam abban a szituációban, hogy kikapcsolom a francba

Hát nem tettem meg, ezért részemről 40%.