Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gghrtz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Itt jó cigánynak lenni 2009.08.03 10:01:00
A romák elleni fegyveres és Molotov-koktélos támadások kivizsgálására hetvenfős nyomozócsoport alakult, a létszám április végén százra nőtt.Ugyenez az indexes cikk eddig négy támadásról számol be (bevallom, nem követem nyomon mindegyiket). Ha ennek megfelelően arányosan…..
Valami zavar támadhatott az erőben, hogy a Népszabadság, a polkorrekt újságírás egyik hazai fellegvára lehozta a "Kiskunlacháza: egy nem hihető gyilkosság" című cikket. Nem is annyira a téma, hanem a tartalom érdekes, főleg ez a rész: "A csaknem tízezer lelkes…..
Elevenítsük fel az eseményeket: 2008. november 23-án hajnalban a kultúrházból hazafelé tartó 14 éves Horák Nórát megerőszakolták és megfojtották. Meztelen holttestét édesapja találta meg másnap. Senkinek nem kívánok hasonlót! Fogalmam sincs, mi történhetett, csak…..
Tegnap lezajlott a Magyar Élemiszerbiztonsági Hivatal ülése a fuzáriummal fertőzött gabona ügyében, íme a honlapjukról a hivatalos verzió, mit sikerült megállapítani: "A tanácskozáson részt vettek az illetékes minisztérium (FVM) és hatóság (MgSzH), a gabonatermelés,…..