Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RenciDavid

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Megérkezett a legújabb HyperX-ROM   Végre megérkezett HyperX áprilisi főkiadása, a HX-V4. Ma már 28-adika van, így csak éppen, hogy befért a ROM az áprilisi szekcióba. Tulajdonképpen nem várhatunk forradalmi újdonságokat, mivel a konkurensek már alkalmazták a legtöbb…..
 Elérhető az új magyar nyelvű szoftver a telefonunkra!   A mai nap eljött a nagy pillanat. Eljött, amire régóta vártunk. Igaz, még nem hivatalosan a Software Updaterről, de megérkezett az új magyar nyelvű firmware. Jelentem, teljes egészében magyar nyelvű! A szoftver…..
RenciDavid 2010.02.28 00:19:47
@Muveszur: Úgy lépek ki, nem is jelzett futó alkalmazásnak semmit, sem a 3d alkalmazás megjelenítőbe, sem pedig az ikonoknál nem jelzi h futnának.
2 évig használtam N82-t, azért tudom, hogy kell kezelni.
Csak annyi jel volt az előző romnál is, hogy egy éjjel állásba lement az akksi fele, aztán taskmanagerben kiderült, h 4-5 dolog futott.
RenciDavid 2010.02.28 00:22:05
 Gyors és állandó elérés a telefon hivatalos ROM-jainak letöltéséhez   Sok probléma van azzal, hogy a telefonra megjelenő hivatalos firmwarek nagyrésze csak RapidShare-n elérhető. Itt várni kell a letöltéssel, sőt, rengetegszer van olyan, hogy hosszú órákon keresztül…..