Regisztráció Blogot indítok
Adatok
New Millenium

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerékagy Új kormány, új utak? 2010.05.28 17:28:00
Sokakat tölt el aggodalommal, hogy a környezetvédelmi minisztériumot beolvasztják a vidékfejlesztésibe, és hogy majd elsikkadnak a zöldügyek. A biciklisek hátradőlhetnek, egy időre legalábbis: feltűntek olyan jelek, hogy a parlamentben érdemben foglalkoznak majd a kerékpáros…..
New Millenium 2010.05.29 15:41:45
@=Daniken=: Ezt rosszul látod barátocskám. Te nyílván ülsz az opel astrádban (mert ugyebár neked tellik rá), és mikor már vagy egy órája állsz egyhelyben, elmegy melletted egy biciklista 30-cal. Vagy másik szitu, hogy állsz a piros lámpánál most mondjuk egy opel corsával, és egy bicajos átmegy a piroson. Ez neked nagyon nagyon rosszul esik ugye, mert hát mi az hogy ő csak úgy átmegy én meg itt ülök már a szaromban egy órája. Látod: csakis a féltékenység. Javaslom hogy tölts el egy napot biciklin a városban és majd megnyugszol.
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
New Millenium 2010.04.24 11:46:39
@rendőr007: hát rendőrbácsi, sajnos úgy rá fox baszni...pár év mulva észreveszed, hogy hülyeség a szar kis skodádban ülni, és zötyögni munkába, amikor már mindenki elmegy melletted biciklivel. amúgy megértem hogy szar érzés, amikor állsz a dugóban órákat, és elhajtanak melletted a biciklisták, te meg csak zsidózhatsz, vagy buzizhatsz.(legfeljebb egy ilyen blogon kiadhatsz magadból mindent!
Mandiner blog A Jobbik bája 2010.04.12 15:44:00
  A Jobbikban az az aranyos, hogy még nem profik. Azok szeretnének lenni és lehet, hogy profinak hiszik magukat, de ettől még bájosabbak. Ott van például Dúró Dóra. Kellemes stílust talált ki magának: rózsaszín ing, fekete szoknya, búgó hang, kilóg a füle a hajából…..
Pilu Kerékpárforgalmi igazolvány 2010.03.24 17:25:00
Nesztek futárok! Majd ha a választások után megállít a csendőr a Deákon, oszt’ kéri a forgalmit, nem lesz olyan mosolygós a szátok!       ..
Mostanában az SZDSZ az anyagi gondjai miatt nem tud eleget fizetni a posztjainkért, meg aztán néha nem is egészen elégedettek velünk. Egy szó mint száz, pénzt kell keresnem egy csomót, ezért nincs mindig időm rendesebben utánanézni egy-egy témának. Így történt ez ma is,…..
New Millenium 2009.12.20 17:48:05
@burian: jólvan, okosat mondtál...legalább ha így gondolod megmagyaráznád. de bátorságodra vall az, hogy alulműveltezel valakit közben meg a bivalybasznádi parasztok szebben megtudták volna fogalmazni mondanivalójukat.
Gyakran panaszkodunk a fiatalok érdektelenségére és tájékozatlanságára, de amiről Méda leveléből értesülünk, az a legvadabb rémálmainkat is felülmúlja. Felnő egy nemzedék,  akinek már semmit nem jelent a náci Németország, és sokan vagyunk még, akik azt hiszik, hogy…..
New Millenium 2009.11.07 16:51:26
@statez: ekkora barmoságot hogy tudtál írni? bár mentségedre legyen szólva, hogy itt néhányan nálad is nagyobb baromságot írnak. te figyelj már, tényleg sokan a holokausztot negatívan ítélik meg. szerinted ezzel van a baj? vagy ezt már pozitívan kéne felmérni? és a másik hogy a történelem egyenlő holokauszt? nem barátocskám, nem, de a világ történelmében az egyik legnagyobb kegyetlenség volt, és erről tudni kell! gondolkozz már mielőtt írsz! oké hogy ezzel ezen az oldalon semmilyen felelősséget nem vállalsz, de gondolkodj, nézd más aspektusból, ne csak a tiedből.
New Millenium 2009.11.07 16:54:01
@Trojai: igazad van, de van másik oldala is. az én töritanárom meg 14 éves koromban nem tudta ezt megtanítani, csak hogy gyerekek olvassatok el róla egy könyvet oszt jól van. én persze ezt megtanultam máshonnan, de tényleg szánalmas. és persze az is ,hogy suliban holokauszt világnapon mindenki azon poénkodik hogy nahát a zsidók megszervezték a bemondást. szánalom ami ebben az országban van. még mindig
New Millenium 2009.11.07 16:55:07
@Kristl: ha belegondolsz tényleg.semmit nem tettek ellene
Már egy ideje kering a pletyka, hogy a négy nagy thrash-zenekar összefogna egy turné erejéig. Most Robert Trujillo, a Metallica basszusgitárosa nyilatkozta azt, hogy valóban tervbe van véve a dolog, de konkrétumok még nincsenek. A volt Suicidal Tendencies-tag szerint a hatalmas egók…..
New Millenium 2009.09.20 21:49:14
@Benyovszki: nagy lófaszt
Az izraeli fővárosban ipari méreteket öltött a kerékpártolvajlás, a bűnüldöző szerveknek azonban azért kellett kreatív akciózásba kezdeni, mert már nehéz lett volna tárolni az egyik ellencsapás eredményét. A Tel Aviv-i rendőrség 2000 eltulajdonított, majd megkerült…..
New Millenium 2009.09.16 20:12:18
@cspmreg: gondold már meg mit mondasz...náci fassiszta, rasszista. Szánalmas hogy tel-aviv hallatára zsidózni kell
Sziasztok ismét!  Mostanában nem tudom mi van, lehet, hogy a nyár vége feeling miatt, vagy fene tudja miért, de kicsit kezdem elveszteni a gitározás iránti motivációmat. Máskor is volt már ilyen a dolog ideiglenes és néha előjön, de a furcsa az, hogy mostanában nem csak velem…..
Sziasztok. Megszokhattátok, hogy a Gitármánia táboros beszámolókat Szabó Karesz aktuális jelmondatával aposztrofálom. Tavaly az esős nyár idő miatt rokkszag volt, most a gyémántcipő szorított többeket. Általánosságában átszabhatnám a b-oldal fesztiválkliséit, de nem…..
Nemcsak a megszállott blues rajongók táborában számít szinte félistennek a gyapot ültetvényről színpadra kerülő B.B. King, hiszen a múlt század negyvenes éveitől kezdve keveri mesterien a dzsesszt, a szvinget és a mindenkori popzenét is. A B.B.-t megillető maximális…..