Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oregharcsa

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az ember elmegy egy castingra, azaz szereplőválogatásra, azt várja, amit általában ilyenkor szokott kapni, kis fejetlenséget, rengeteg jelentkezőt, skálázó és egymást méregető énekeseket és így tovább. A Voice azonban más típusú műsor, mint a többi hozzá hasonló,…..
oregharcsa 2012.07.11 22:55:12
@Transylvanianmixedgrill:

Majdnem eltaláltad, de mégsem.
Sajnos jelenleg, és az utóbbi években a bukott RTL-s "szakemberek készítik" (muhahaha) a műsort a TV2-nél, kezdve ezt onnan, hogy Árpa megjelent a csatornánál. Napról-napra egyre több ember "igazolt" a Tv2-höz(akik már sehol nem kellettek) hozva magával a sleppjét, így kifúrva az ott dolgozó eredeti Tv2-ös arcokat akik azért akkoriban letettek egy-két dolgot az asztalra.
Sajnos a hülyeség párosult itt a szorgalommal és a hozzánemértéssel,(elbaszott szerződések, hibás nem átgondolt műsorok megvétele...stb) ez meg is látszik az utóbbi 5 év műsorain.(pl XXL - 1 teljes adást ért meg) Persze rögtön mentek az egymásra mutogatások míg végül alig maradtak ezekből a rettentő nagy szakemberekből.(jöttek újabbak sajnos)
De térjünk a lényegre:
A Voice az Voice fog maradni addig amíg a Hollandok nem engedik esetleg ezt megváltoztatni, ez kötött, senki nem szólhat bele akár tetszik neki akár nem.
Zsűri:én nem tudnék jelenleg 4 olyan embert mondani aki miatt nézném a műsort, talán Ákos jó lett volna ha jönne, vagy esetleg Pierrot, de nagyon remélem nem lesz Presser és hasonló társai közül egy sem, mert rögtön halálra ítélik a műsort vele. Ide fiatalos MOST ismert/elismert énekesek kellenek a zsűribe, a többi meg meg van írva előre a licenc alapján.
Az RTL nem véletlenül rakja 2 napra a műsorát, mondhatni kissé beszartak ugyanis a Voice nagyon jó mindenhol, minden országban eddig tarolt. Tehát a lépés stratégiailag jónak tűnik, mert így esélyt sem adnak a Tv2-nek ezeken a napokon, bár elsülhet ez visszafelé is mivel a csillag születik x-faktor már lejárt lemez ez meg tök új dolog. Majd meglátjuk mi lesz...

Addig is további jó vitatkozást mindenkinek, érdekesek voltak a kommentek egy része.
E-könyv olvasók Szégyenpad 2012.06.06 18:00:00
Az internet mindent elbír, erre találták ki. Hogy még egy atomháború se. Vannak legendás oldalak, akiket amiket nagyon szeretnének elhallgattatni, de nem megy. Ameddig a véleményszabadságról van szó, addig értem és el is fogadom ezt. Nem minden vélemény tetszik, nem is mindet…..
oregharcsa 2012.06.12 23:53:32
@Dworkyll:

Én nem így láttam. Épp ott mazsoláztam mikor feltűnt a könyv és rögtön eszembe jutott a csendesen "elhangzott" beszélgetés. Na mondom: ennek semmi értelme nem volt így.
Először felkerült egy pdf, majd nemsokára pár oldallal később egy komment ami taglalja hol lehet a legális példányt megtalálni és ezután felraktak még egy pdf állományt, sokan csak ezt vették észre. De ezen nem fogunk összeveszni :)
A rapidshare-es és datás linkek meg "kód" tag-ek közé vannak beszúrva, így nem számítanak direktlinkeknek szerintük.
Az, hogy mennyire hülyék már én is tapasztaltam, ezért látogatom csak igen ritkán az oldalt.
Hamarosan indul a tehetségkutatót vadiúj zsűrivel és bentlakásos realityvel vegyítő új Megasztár, remélem megint lesz egy pulóveres néni benne, aki le nem szakadna a cekkerről még a világhír küszöbén sem. Van egy trailerünk. ..
Egy rövid ideig, azt hihettük, hogy kivételezettek vagyunk, nemcsak az országban, de akár Európában, mert 5% lehet a szívünknek oly kedves e-könyvek ÁFÁja. Ehhez képest a HVG Adózási különszámnak 35. oldalán az alábbi szöveg jelent meg (tudom, nem egy Magyar Közlöny, de azért…..
oregharcsa 2010.12.27 13:20:36
@pazola:

Jól mondja Dworkyll...Kőbányai piac teljesen jó, 60ft/db a Verbatime DVD ha először vásárolsz a fickónál...(vagy olcsóbb épp mennyi az Euró)
Maxell dvd 40ft...stb..lehet válogatni... :D
évek óta ott vásárolok semmi probléma a minőséggel...

Bocs az OFF-ért...
E-könyv olvasók Radar! 2009.10.04 23:33:00
Közkívanatra itt egy poszt, semmi másért, hogyha valaki más témához nem illő anyagot  talál a hálón, itt megoszthassa. A legjobbakból posztot fabrikálunk. Előre is köszönöm, a többi olvtárs nevében is. UPDATE: új megjelenéseket, érdekes könyveket a Könyvradaron…..
oregharcsa 2010.03.09 11:22:33
oregharcsa 2010.03.24 14:07:36
hello!

iriver frissítise....

csak a készülék saját memóriájából müxik jól..és teljesen feltöltött készüléknél érdemes próbálkozni(vagy legalább 75%-os legyen)
itt mutatja is hogy hová kell rakni:
local.iriver.com/usa/lounge/loungeView.asp?selectPart=cateCode&findWord=02&sno=1003&page=1&cateCode=02
egy egyszerű másolás a pc-ről (usb megszakít)majd csinálja a dolgát ahogy kell..ezután újraindul..

a frissítés után a firmware file eltűnik a készülékről azaz beépül a rendszerbe...így megakadályozzák hogy folyamatosan újrarakja magát. ..ezért nem indul újra minden alkalommal..

én még nem raktam bele memkártyát ugyanis nincs szükségem rá hiszen 1,7 gb áll rendelkezésemre akár könyvet akár zenét v hangoskönyvet rakok rá...de kipróbálom a kedvetekért hogy nekem mit csinál vele...
oregharcsa 2010.03.24 14:36:24
@oregharcsa:
úgy látom pihennem kéne egy kicsit :))
kissé érthetetlenül írtam....
E-könyv olvasók 2010 2010.03.09 11:33:00
IntroEgy éves múlt a blog, és milyen év van mögöttünk? Az évet még egy gyártó egyetlen tipusával kezdtük, már ami a hivatalos magyar jelenlétet illeti, aztán elkezdtek jönni a bejelentések, és szép lassan amellett, hogy új versenyzők is felbukkantak (T-Com, Sony, iRiver), az…..
A piac gyorsulása indokolttá tette a gyakoribb ráncfelvarrást. Ezeket a frissítéseket a cím átírásával (egyúttal a poszt dátumának módosításával és jelzésével) jelölöm, a változásokat a cikkben sárgával emelem ki.Bő fél év telt el a poszt eredeti közzététele (2010.…..
oregharcsa 2010.03.04 19:54:21
@Rencee:

persze küldjed csak nyugodtan..

frissítés:kb 1 hónapja van kint az új firmware(1.61) és ahogy néztem minden hónapban volt egy ami már többet tudott az elődnél vagy javítottak benne valamit....szóval foglalkoznak vele..

ha tudom lefotózom v leírom a pdf-ről a véleményem hogyan sikerült..
oregharcsa 2010.03.05 06:54:58
@Rencee:

akár ide : oreg_harcsa@citromail.hu
vagy töltsd fel valami free oldalra ahonnan linkelheted..pl data.hu
oregharcsa 2010.03.06 20:19:24
@Rencee:

én bementem az edigital-ba és volt nekik raktáron..és most is van..
E-könyv olvasók Sakk. Matt? 2010.01.27 21:04:00
Nos, megtörtént.Jött egy enyhén kopaszodó, kissé betegesnek látszó ember a megunhatatlan farmerjában és azt mondta a világnak: itt vagyunk, kedves Világ, épp most adtunk minden konkurensünknek egy jó nagy tockost.A blog bejegyzéseiben rendszeresen példálóztunk az Apple üzleti…..
oregharcsa 2010.03.05 06:51:57
Kezdjük az elején: nuk. Így egyszerűen, rövid u-val. (Valójában a magyar o és u hang közötti magánhangzó.) (A képekre kattintva azok új ablakban teljes, néha megdöbbentően nagy méretben jelennek meg. A cikk végén az összes képről részletes leírás és külön hivatkozás…..
oregharcsa 2010.02.19 00:07:47
@Professzore: Nagyon jó cikket írtál mint mindig!

www.youtube.com/watch?v=IiB5sPPkfms

itt egy videó róla amiben többek között megmutatják hogyan kell kiemelni benne egy szöveget..majd a végén összehasonlítják egy sony olvasóval(az mintha kicsit kontrasztosabb és gyorsabb lenne)
Arra azért kíváncsi lennék ha "kicsit jobban" optimalizálnák a szoftverét akkor is ennyire lassú lenne a készülék?? Mivel még elég friss a dolog valószínűnek tartom hogy valamennyit javulni fog a helyzet.