Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OverDrive

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy négy hónap telt el a legutóbbi borítós kiadás óta, úgyhogy jöjjön egy friss adag elgépelés. Tudom, hogy most egyesek mit gondolnak. Őőő beszél itt odafigyelésről, Mr Szerszámíj? :D Jah, hát először is, én azért mégsem szánom piacra, amiket itt röfögök és…..
E héten biztosan nem lesz már videó, azonban alakultak a dolgok felvétel ügyben. A játék az indításnál felkínál felbontási variációkat és azt levittem béka segge alá és úgy néz ki a Fraps már jól boldogul vele. Még nem az igazi, de meg fogom találni a nyerő arányt. (Van…..
OverDrive 2009.06.26 22:43:10
@freddyD: ha van szabadidőd én ajánlanám a cod 5-öt nagyon kemény játék már 5x-ör kivittem de nem unom és a grafika is nagyon jó muszáj valahonnann megszerezned!!!
OverDrive 2009.06.26 22:44:27
@de rossz játokkaim vannak!!: Jövő hét közepéig jó volna befejezni, utána a rémálom helyett inkább az álommal foglalkoznék. Egyesek érteni fogják, mire gondolok ;)--->freddyD itt a csajára gondol az álomnál
xD
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.23 18:42:00
Már készül a videó. Ez egy olyan fos játék, amely igencsak megihletett hülyeségekre. És ennyira agresszívvá szerintem eddig csak az Airborne Hero és a Heat of War tett...Az egy dolog, ha egy játék rossz, de hogy minden erejével az legyen a szándéka, hogy idegileg kicsináljon, az…..