Regisztráció Blogot indítok
Adatok
--W--

31 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szüszüi elment vadászni...Pupakk ment a nyomában...Pubika lelőtte...Dallas megsütötte...DreamBoy11 tálaltaKutyaütő mind megette.....Urak-hölgyek, egy logot alakítottam képpé.  nagyon szorgosak voltatok :)Összes…..
......kopogtatnak....                  Klingonok Anyja, Ming sem unatkozik: ( a képet Mingtől kaptuk, megörökítés céljából ) ..
......Harácsolunk, harácsolunk.... ilyenek ezek a WHD-sok... :D..
... pedig illett volna az F-Hyper jelenlegi tagjainak jönni... nekik nincsenek seregeik? Nem, nem adjuk fel, súlyt még le f-hyperre khöMűWes katapult...  ..
....W&H&M elfogadta a F-HYPER hadüzenetét.06.07.09 22:29 Olyannyira, hogy Vadkakadu serege száguldott Ladapower Jacko Emlékpark nevű csodafalujába az élen... örök kár a katapultjaiért, amelyek a csodaépítésnek estek áldozatul.. így is szép. Gratulálunk…..
--W-- 2009.07.09 16:22:39
@Kutyaall:

Szia!

Grat :)
majdnem átment...

;)
annál, mint amikor támadó serget kap el valaki....
egyszerűen végtelen... ..
... hogy Vadkakadu Lovasvég faluja meglepetést rejthet.. Pünkösdi ajándékként megleptek minket egy támadássorozattal, amelyben tervbe vették Lovasvég kifoglalását is az ott lapuló, ki tudja, milyen sereg alól... az ötlet jó volt, hibátlan. A kivitelezés... nos..…..
.....Natar stílúsú kivitelezés....    ..
...támadó faluját több nagy sereg segítségével az F-spárta klán kifoglalta. Az akcióban Sarrukin kétszeresen is részt vett, igaz, takarítottak előtte páran. A falut Viharmadaraktól Neki sikerült elfoglalnia, de közben a támadó seregét is megmutatta, hol épült.. Viharmadarak…..
A Lopakodóé volt.   ..
 ..kémlelés.... ..
...de náluk érdekes mód több mint a megszokott :DSzép seregecske, de nem így kellett volna végeznie.. :) 1) Raktárat célozni csodában? Meg búzafarmot? Jót nevettünk rajta :D2) az idő sokak ellen dolgozik, úgy néz ki elron ellen is.. Nem tudni mit csinálhatott, lehet nem bírta a…..
.... rögtön KÉT Natar falut is kiütött, szépen, sorban.                           Majd végül egy támadó sereg kifoglalását kísérelte meg, igazán…..
Nálunk is megtörtént az első jelentősebb sereg megfogása, védőink száma miatt alig volt érezhető. Dawstaw valószínűleg komolyan gondolta, de nem számolt a W szövetség ilyen mértékű összefogásával és szervezettségével.A védőket kérlek pótoljátok mihamarabb,…..
--W-- 2009.06.28 07:50:31
@Duracellnyuszi:

Megtettem.

Köszönet érte, mivel épp felajánlani készültem Ming-nek, küldjön át logokat, amik nem jutnak el hozzám, felrakjuk ide azokat is. Ennyivel kevesebb a melóm... ;)

Blogoló Logoló
A mai napon megszületett a Föderáció blogja. Olvasva az ellenséges csoda blogját (http://wilagcsoda.blog.hu) nincs könnyű dolgunk, hisz nekik előbb volt, így fennállhat a lehetősége annak, hogy ránk fogják, másolunk, és elvesszük azt, ami az övék. :DPedig ez nem így van, egy…..
... hogy Samuraj Jack be ne tudjon lesni hozzá pár katonával. Neki ez úton is gyógyulást kívánunk. Örömmel vesszük, hogy most már kissé gyakrabban tud jelen lenni. ..
 Kíváncsiak voltunk, szorgos népek-e a spártások, hát meglestük a védelmük...    Nem rossz... nem rossz...  de ez sem: Alpha vállalta, hogy előre megy, megnézni a fal erősségét, meg bírja-e bontani...  bgt szívesen vállalta a falbontás…..
kHőMűWes Wilágcsoda Elindult 2009.06.22 18:57:00
Ma elindítjuk csodablogunkat, amiben a W&H&M klánszövetség csodáinak mindennapjait követhetitek figyelemmel.Kissé eseménytelen az élet manapság, mert nem nagyon támadnak minket, kivárnak, bizonyára. De az ördög csipás, mégsem alszik, hát tartjuk a védelmet.Nem szeretnénk,…..
--W-- 2009.06.26 16:36:04
@Maszka: Szia

Üdv nálunk :)
...ahogy Ti is, mekkora az a védelem, amelyet el kell látnunk búzával, ha törik, ha szakad. Íme: ..
.... járják az F klánokat... oázisokba rejtőzve sincs menekvés előlük... ..
Nimbusz úgy gondolta, a Terra klánok nem nagyon védik a csodájukat, így túl sok búzára sincs szükségük... ..
Állja a viharokat! Alig karcolódott meg :)..