Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b.gusztav

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? B.Z. úr M-ben 2013.03.14 23:36:39
     B.Z. úr fogta az aktatáskáját, beletette a staniclit és kilépett az utcára.  Rozsdás Géza hamvai voltak a stanicliban. Rozsdás kucsmákról írt verseket, sok-sok verset, negyven éven keresztül csak kucsmás verset írt. Nem jókat, nem rosszakat, olyan…..
Lázár János igazán nyilvánosságra hozhatná azon egyetemi hallgatók nevét, akiket csaláson kaptak vizsgán. Vagy azokét, akik hét-nyolc évig bukdácsolnak az egyetemen. Ja, hogy ők rendes középosztálybeli csalók, egyenlőbb csalók, mint más csalók?! Esetleg nyilvánosságra…..
Bodoky Tamás vs. Magyar Fejlesztési Bank avagy közérdekű adat-e sávolyi motoGP beruházás megvalósíthatósági tanulmánya? Bár a Kormány állítólag intézkedett a 35 milliárd forintos állami beruházás megvalósíthatóságáról szóló, a KPMG pénzügyi tanácsadó cég…..
b.gusztav 2012.02.13 23:59:11
@bodoky: Látom, a Wistmanwoodba már Te is beleütköztél. Csak azt nem tudod, ki az egyik fő megbízójuk. A Te másik munkahelyed, a Károli Gáspár Református Egyetem. Balla Péter szerződést kötött velük, hogy hatoljanak be az egyik oktató lakásába, és helyezzenek el ott poloskákat és kandikamerákat. Meg is tették. Titkos felvételek egy magánlakásban az egyik Károlis oktatóról és a családjáról:
giulio.freeblog.hu/archives/2012/02/04/HUNCUT_EGYETEM/#comments
Örülünk, Vincent? Érisz almája 2010.11.13 10:34:00
Vannak a Politikusok és vannak az Okos Emberek, előbbiek nem mindig az utóbbiak közül kerülnek ki. A Politikus akkor válik Okos Emberré, ha néhány százezer, jobb esetben pármillió másik ember úgy gondolja róla, hogy okos. Ha később már nem gondolja okosnak, akkor az a Politikus…..
Psycho Szex és hatalomvágy 2009.07.29 20:16:00
Az egyetemnek van egy dékánja, aki rektorhelyettes is, mert szereti halmozni a pozíciókat. Szakmailag inkább nulla, mint középszerű. Tehetségtelen és irigy, de nagyon becsvágyó. Az egyszerűség kedvéért - de főként jellene miatt - nevezzük őt SzA(r)-nak. SzA(r)-nak van egy jobb…..
b.gusztav 2009.08.01 00:06:30
@pontilyenke: Elég a célzásokból. Azt akarod, hogy megint kitiltsunk? Tudhatnád, hogy Nimfomán rímfaragó árgus szemmel figyeli Kaká villantásait, és ha tényleg próbálkozna a férjével, hát nyomban kikaparná a vizenyős szemét. Nem a te asztalod a szex. Legalábis nem a hetero-változat. Térj vissza inkább Nietzschéhez. Vagy valami fennkölt prédikációhoz. Ideje református szellemiséget vinni az írásaidba. Mit gondolsz, mire kapod tőlünk az ösztöndíjat? Talán szexológiai analízisekre? Azt hagyd meg pszichiáternek.
b.gusztav 2009.08.02 01:39:20
@pontilyenke: Te meg a hitemet ne firtasd. Különben is, ez a poszt a hatalomról szól, nem a hitről. Arra inkább tudnék válaszolni, hogy állok a hatalommal: Szeretem. Állapodjunk meg: én nem firtatom a te nemi irányultságodat, te pedig nem firtatod az én hitemet. Annyi szép idézet van a Faustban. Miért pont ezt kellett kiválasztanod?