Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tackii

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ifj. Knézy súlyosan hibázott a közvetítéskor. Ok, és akkor mi van? Ő az új Werner Naumann? (Goebbels titkára volt.) A NER megint lecsapott a migránsokra és a halál angyala, a voldemorti gonoszságú Orbán-rezsim dementora maga az ifjú Knézy Jenő? Nincs itt valami aránytévesztés? Nem túlzott-e az a…..
Hány izlandi sorozatot vagy akár filmet tudsz mondani fejből? Én se sokat. Évtizedekkel ezelőttről emlékszem a Nonni és Manni című gyereksorozatra, illetve annak idején láttam a 101 Reykjavíkot is, ami úgy emlékszem, hogy akkor tetszett, de azóta sajnos elolvastam az alapjául szolgáló könyvet…..
Vannak videók, amiket az ember, mikor meglátja, legszívesebben csukná is be azonnal, mert csak valami unatkozó grafikusok által gyártott CGI-erőfitogtatás az egész, néha pont azzal a céllal, hogy átverjék a nézőket. Ezt a filmet elnézve is arra gondoltam először, hogy a kedves…..
tackii 2014.01.07 14:30:57
@tehtube: akkor itt egy link a legnagyobb izlandi hírportálról az összes eddigi cikkel, többek között az elhunytak képével...
www.mbl.is/frettir/knippi/3126/
Személyes véleményem Apple-fanként hónapokon keresztül az volt, hogy mióta elhunyt Steve Jobs, azóta kiveszett minden egyediség az Apple-ből, a továbbiakban képtelenek lesznek úgy igazán odavágni a piacnak. Ezt bizonyította az új iPhone-ok bevezetése, amelyek gyakorlatilag…..
tackii 2013.09.19 15:44:36
@droctor: azt hiszem, ti ketten (mármint a cikkíró és te) egy külön világban éltek, és jól van ez így.
Néha nézünk nagyokat, hogy ezek kik? TOP12 Kedvenc oldalunk összeszedte, kik azok, aki fiatalon/főiskolás korban nagy reménységnek számítottak, de a profik közé kerülve nem azt hozták, amit előzetesen vártak tőlük a szakemberek.Szívesen összeállítanánk javaslatokból a…..
Kevés jobb dolog van egy kellemes bebaszás után, mint a kaja amit megetet veled az az átkozott ital. Minél intenzívebb az ízhatás, és minél zsírosabb annál jobb. Eleve limitált a kínálat hajnali három körül amit magához tud venni az ember, de nézzük mik a…..