Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czviklit

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem jó volt a kávé, mert most jön a legnagyobb ajándék, ez tényleg világszenzáció. Persze ez az egyetlen, amit mindenki tudott előre, hiszen az egész karácsonyi ajándékakció beharangozó posztjában ezt az egy tételt veséztük ki alaposan. Remélem már izgulnak, itt tényleg…..
Először is, hadd köszönjük meg a rengeteg vidám kommentet, amit ma olvashattunk tőletek itt a Totalcaron, a Karácsonyi Hiéna-overkill kapcsán. Az ajándékokat köszönjük meg együtt az ajándékozóknak, cégek, magánszemélyek is voltak közöttük. Könnyeink potyogtak, és minden…..
czviklit 2009.12.13 00:21:54
@Asszeretnémondani: ne tereld el a figyelmünket! :)
czviklit 2009.12.13 00:32:20
czviklit 2009.12.13 00:36:53
Szakmai ártalom. Amikor kiderül, mivel foglalkozom, már jön a menetrendszerű kérdés: és milyen autód van? Szerencsém van, ha laikus teszi fel, nekik a Volvo még mindig biztonság és svéd kockadizájn, de aki egy picit is konyít az autókhoz, annak jobb esetben is szánalommal vegyes…..
czviklit 2009.06.22 14:07:39
Üdv mindenkinek!
Szép ez a Volvo, bár nekem nem jönnek be a régi Volvók, de ez tetszik. Sajna ilyen korban már jönnek elő hibák, főleg ha szériahibás. Nekem van egy 22éves Mitsubishi Coltom, nagyon szeretem, mert nagyon megbízható kis kocsi. Igaz már 1 éve jönnek elő kisebb hibák, az alapjárat ing össze meg vissza, de hát ezért ne vessen meg senki egy 22éves autót. Szerintem.
Törését viszont volt szerentsétlenségem kipróbálni, bár nem az én hibámból, hát igaz ami igaz jobban bírta az új Nissan Almera a gyűrődést mint az enyém, bár az enyémnek se esett túl sok baja, motorját nem érte gáz, és a kitűnő lökhárító is szépen visszanyerte eredeti formáját, csak kissebb repedések jöttek létre, annak ellenére hogy a motorháztető azért szépet gyűrődött, de ennek ellenére hazagurultam vele.
A használtautókat meg szerintem nem szabad megvetni, főleg ha már 10éve nálad van kisebb hibákkal, én elmentem vele 2x Miskolcra meg egyszer Nyír1házára, úgy hogy én pécsi vagyok.
A Volvós témára visszakanyarodva, nagyon biztonságosak a régi Volvók is, bár nem szabad elfelejteni, hogy ha már törött egyszer az autó, akkor már a következő balesetnél mégkönnyebben préselődik.
Ez a Fifth Gear videónál számításba is jöhet, akár.
Az meg hogy a Modus gyűrődőzónája 30cm, ahoz hozzájön a másik autó gyűrődése is, már ha nem egy háznak mész neki, de akkor abban az esetben tényleg nem egészséges.
Azon összeveszni pedig, hogy most melyik a jobb vétel, használtautó vagy újautó, hülyeség, ez mindenki szíve döntése, na meg a pénztárcáé is. Én mondjuk azon a témán vagyok, hogy sose vennék új autót, mert pár év használat után már feleannyiért is meg tudom venni, de sose mond azt, hogy soha, mert lehet ha én is megtehetném, simán lehet hogy én is új autót vennék. Ki tudja? Az új Lancert szívesen megvenném most is újonnan :D , ha lenne rá pénz, bár jól megvagyok én ezzel a régi Colttal is még 1 jó, és remélem hosszú ideig, mert nem nagyon szeretnék megválni tőle. Majd megveszem mellé a Lancert :D
További szép napot mindenkinek