Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.Rita

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hali. Soha életemben nem néztem ezt az oldalt, és felnőtt férfi létemre sohasem csöpögtem cukiságokon, de tegnap vettünk egy kutyát, és hát fotós létemre alkottam egy-két shot-ot róla. Nálam lájkrekord volt, gondoltam had lássa a világ! :) Üdv: Csákvári…..
Boldogabbak és sikeresebbek lesznek azok a szülők, akiknek gyerekeik lekevernek néha egy-egy pofont - állapították meg a kutatók. Tényleg hasznos lehet egy füles? Boros Lajos adott is pofont a szüleinek és kapott is a gyerekeitől. Ungár Anikó életében egyszer kevert le egyet az…..
Az utóbbi években feminista lettem, és elég sok könyvet olvastam ebben a témában. Olvasmányaim segítségével is rájöttem arra, hogy nőgyűlülő társadalomban élünk, éltek elődeink is évszázadokon át. Hogy a történelem könyvekből (is) kimaradtak a nők. Hogy még ma is…..
A fiam 27 éves, és néhány hónapja költözött vissza hozzám. Pont akkor, amikor már kezdtem nagyon élvezni, hogy egyedül élek. De nem tudott hova menni, nem tudta eltartani magát, és nem is volt túl jól..., mit tehettem volna, befogadtam. Az elmúlt hetekben nagyjából…..
A csajok rendszeresen tartanak sörözős, kártyázós, billiárdozós estét, amivel lazítanak és feltöltődnek a következő hetekre. Érdemes példát venni róluk. Ne várjunk valami különleges alkalomra, egyszerűen csak beszéljük meg a régi barátainkkal, hogy eltöltünk együtt egy…..