Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matrjoska

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy miben is? Az vitathatatlan, hogy a nyolcvanas évekbe visszatekintő pillanatokban Miranda (konkrétan a haja) a legdurvább. Egyszerűen nem találok rá szavakat.A 'flashback' szerint Carrie inkább Madonna-klón, nem pedig egyedi stílussal rendelkező trendkiránynő. Charlotte pedig cuki…..
Bár a neten keringő futurista látványtervekből ritkán születik poszt az Urbanistán (legtöbbször csak linkgyűjteményben landolnak, bár lehet hogy hamarosan indítok nekik egy külön blogot). Ám ezzel most kivételt teszek. Tegnap ugyanis elég sokakat érdekelt, milyenek is lesznek a…..
Sziszo felnőttünk 2009.07.03 12:13:00
Tegnap a strandon mi voltunk a tartók, nem pedig a kakasok. Minket nyúztak, és nem mi nyúztunk. Mi vigyáztunk, és nem ránk vigyáztak. Mi szóltunk rájuk, és nem ránk szóltak. Mi mondtuk azt, hogy nincs hamburger, mert van otthon rendes kaja. Mi futottunk esőben a kocsiért és nem mi…..
Néha szeretem eljátszani, hogy komolyan veszem a reklámokat, hogy játékfilmként tekintek rájuk - ez általában "ezek nem normálisak!" felkiáltással kísért falkaparáshoz, vagy vinnyogás jellegű röhögéshez szokott vezetni. Mert hát egyrészt a reklámok komoly része…..