Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoli_t5H

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondolod, hogy az összes Bud Spencer - Terence Hill filmet láttad már? A vakáció a gengszterrel és a Hannibál megvolt? Pedig mindkét színész játszott benne, igaz, akkor még Carlo Pedersoli és Mario Girotti néven, és korántsem főszerepet. Az 50-es években forgatott filmek készítésekor…..
A Fülesbagoly már beszámolt róla, hogy Mike Patton és norvég zeneszerző barátja, John Kaada kísérleti komolyzenében utazik. Az április 1-én megjelenő Bacteria Cult albumhoz elkészült az első videóklip, amelyről bátran állítható, hogy nem lesz Semjén Zsolték kedvenc mozija...
Subba Konyhatechno 2015.06.18 18:26:12
Amúgy nem nagy szám az egész, csak ők levideózták Szerintem innen valahonnan capcarázták az ötletet:  ..
Zoli_t5H 2015.06.19 09:29:44
@Toto001: Bizony-bizony, ok ezt mar 20 evvel ezelott is ezerszer profibban nyomtak.
Ahogy megjósolták a már nem emlékszem kicsodák: a vasárnapi bolt bezárások miatt ingerültebbek a vásárlók. Szombaton már meg is volt az első áldozata az ügynek: egy idegbeteg nyanya menetelt a Mammut alatti fenyőfás cébéában:  ..
Zoli_t5H 2015.03.18 11:40:27
@Wilhelm_Tell: En is szegeny gyereket sajnalom...
Praxis Kis műtétből szívhalál 2015.01.12 06:00:00
Sajnálom a gyerekeimet, akik elveszítették apjukat és az anyósomat, aki elveszítette a gyermekét, és hogy harcolnia kell egy bocsánatkérésért. Tisztelt Praxis!   Egy éve halt meg a gyermekeim édesapja a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban. Kis műtétre ment, sajnos nem kis betegséggel.…..
Vöröshajú lányok Annie 2014.05.22 06:00:00
..
Zoli_t5H 2014.05.23 15:59:03
Az erőszak nem csodaszer, nem lesz automatikusan jó egy sorozat attól, hogy teli van vérrel (Ture Blood), vagy éppen a szex köré építik az egészet (The Client List). Majd egyszer lehet, hogy lesz a legtöbbet szexelő sorozatokról is lista - bár nem tudom, van-e értelme, hisz egész…..
Zoli_t5H 2014.04.11 16:24:31
@Média Panda: Nem elkaszálták, hanem tavaly befejezôdött (nem éppen "happy end"-del, de gondolom ismered Spartacus történetét).
Egyébként nem 3 évad volt, hanem 4, ugyanis volt egy elôzmény sorozat is alap-sorozat elsô és második évada között, aminek ha jól tudom az volt a szomorú "apropója", hogy az elsô évad forgatásának végén kiderült, hogy a fôszereplônek nyirokrákja van, így halasztották a második évadot, hátha felépül, így közben leforgatták az elôzményt. Sajna a srácnak nem sikerült a rákkal való küzdelem, így az alap-sorozat második és harmadik (befejezô) évadjában már új fôszereplô játszotta a rabszolgavezért.
Nagyon sok sorozatot láttam/nézek, de mindenesetre ennél véresebb és szexuálisan "explicitebb" sorozatot nemigen láttam még.
Zoli_t5H 2014.04.11 16:27:30
@paráznabillegető: A Boardwalk-ban van pár direkt torok-elnyiszálás, meg stukkerrel arcbalövés, de messzire nem folyik benne annyi vér, mint az eddig említettekben. (Persze ettôl mit sem veszít az értékébôl). Bár kérdés, hogy mi az erôszak mércéje, mert lehet úgy is erôszakosnak lenni, hogy egy csepp vér se hullik. :-)
Ugye emlékeztek még a Murp nevű duóra, azaz Aaralyn-re és Izzy-re, akik death metalt nyomattak az America's Got Talent-ben, sőt az első körből még tovább is jutottak. Nos a gyerek-duó nem hagyott fel a metállal. Most éppen a Sepultura Roots Bloody Roots című klasszikusát dolgozták…..
A szerencse forgandó, hogy ilyen okossággal éljünk, a politikában és a felkarú rabló előtt idegesen sört szürcsölgetve is. Vagy kártyával, kockával a kézben. A szerencse forgandó a mozivásznon is, íme néhány témába vágó mozifilm. Élvezzük, ameddig lehet. Melyik a legjobb?…..
                                                                          Neki ez már a 31...
Zoli_t5H 2012.09.04 13:01:21
@Kelpo: Ott gyakorlatilag semmi nem latszik, mert kb. 1-2 masodperc alatt zajlik le az egesz akcio.
Subba Scooter! 2012.07.11 11:33:00
via csaj uhász ..
Zoli_t5H 2012.07.11 15:09:30
@PH_fet: Hehe, hogy milyen? Varg-ot ismerve leginkabb égő. :-)
A hétvégén zalott Atlantic Cityben az Orion - Music and More fesztivál a Metallica szervezésében, ahol az olyan csapatok, mint a Suicidal Tendencies, az Arctic Monkeys, a Sepultura, a Fucked Up, az Avenged Sevenfold stb. mellett természetesen a kaliforniai metálzenekar játszotta a…..
  Bevallom, elérzékenyültem: néztem ezeket a szerecsen kölyköket, és az összes régi emlék feltolult. A nagy Babetta Grand Prix, a jawás állórajtok és a rengeteg kölyökkori röhögés – lehet, hogy azóta messzebbre is elmerészkedünk és gyorsabban is motorozunk, de azt…..
Zoli_t5H 2012.02.01 11:52:36
 Talán emlékeznek még Imrére és az ő sárga Subaru 360-asára, amellyel tavaly nyáron Tokióból Magyarországra autózott. Ha kimaradt volna a cikk, érdemes utólag elolvasni, felfoghatatlan a sztori. Még azon a fotózáson megtudtuk, hogy nem csak a két 360-as törpekocsi a fura…..
Egy normális helyen az embernek nincs szüksége autóra. Ha nagyon vágyna rá, persze hobbiból lehet, de milyen kretén egy hobbi már az autózás?! Vélemények az azonos című írásunkról...
A vasárnap délelőtt sosem egyszerű. Ha előző nap Zoli barátoméknál vagyunk, akkor mindig alaposan beborozok vele, nehezen megy hát az ébredés. A Kati is ilyenkor piheni ki, hogy hét közben öt órákat alszik éjjel. A gyerekek meg nőnek, nekik szintén óriáscsipa hízik a…..
Zoli_t5H 2009.06.22 11:15:27
@Thorodin:
ha W650-re vagysz, neha nezz be az index W650 Kawa-szakik forumara. Ott vagyunk paran, nemreg meg elado motor is akadt.

Amugy meg tenyleg igy van, nem akarom bantani a tobbi gyartot (mindannyian gyartottak szuper gepeket), de manapsag mar csak egyedul a Kawa "made in Japan"...
Zoli_t5H 2009.06.22 13:31:09
@zöldi:
Hja, de manapsag szinte egyik gyarto se csinal igazan izgalmas darabokat, legalabbis a japok elegge fantaziatlanok az utobbi idoben... max. belpiacra keszul nemi nyalanksag (az uj Zephyr-t ne is emlegesd, azota is faj erte a szivem, de mire behajoztatnam, meg levamoltatnam, majdnem duplajaba kerulne a kinti arnak).

www.bikebros.co.jp/images/wallpaper/kawasaki/kawasaki_zephyr1100_1024.jpg

Zoli_t5H 2009.06.23 10:13:20
@zöldi:
Hajjaj! Epp most jaratgatom (jaratgatnam, ha nem lenne ilyen takony ido) az ocsem oreg CB750-eset (most esett at egy motorgeneralon), annak is halalfelelem futomuve van. Mondjuk akkoriban, a '70-es evek vegen, '80-as evek elejen ez tipukus volt: legyen minel erosebb a motor, hogy aztan mennyire kezelheto, meg mennyire lehet vele megallni, az mar a pilotan mulott (milyen erosen bir kapaszkodni... a kormanyba, meg a fekbe.:-)).

Nekem mindenesetre baromi ingatag az egesz a W utan... persze tuti, hogy rafer majd egy general a futomure is, de ujonnan se lehetett valami kezesbarany.
Itt meg erzed, hogy "el" alattad a vas.:-)