Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemenvoltam

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már Ramadán van, akkor ma látogassunk el az Egyesült Arab Emirátusokba, Fikus Kukisz segítségével. Korábban (még a kezdeti időkben) írt egy posztot, most újjal jelentkezett, a leírtak nem minden tanulság nélkül valók. „Mivel az új Határátkelő-oldalon nincs még…..
Nemenvoltam 2013.07.16 10:35:11
@Sadist: Ezt az indokot hozta fel az autovezetes-"oktatom" is mikor tanultam itt vezetni, majd utana megprobalt meggyozni hogy akkor most balra... BALRA menjunk be a korforgalomba. Ugyhogy fel siker.
Nemenvoltam 2013.07.16 10:39:24
@vöribaba: es hogy ez mennyire igy van, en egy olyan cegnel dolgozom, ahol a kozep- es felsovezetes 90%-a helyi, de ramadan +-2 het egy donteshozot sem talalsz az epuletben, ellenben Zell am See-ben es kornyeken meg csak arab hangot hallasz.
Kell némi bátorság ahhoz is, hogy az ember Európán (vagy tágítva a kört: a nyugati kultúrkörön) belül találjon magának munkát és változtasson lakhelyet, ám szerintem ez mind semmi ahhoz képest, amit mai szerzőnk, Liping meglépett: ő ugyanis egészen Kínáig ment. Ráadásul…..
Nemenvoltam 2012.10.16 19:05:33
@Püspök utcai gombaszedő: Lehet ketto, de altalaban a khm orszagban megkerdezik hogy nem-e szeretned-e hogyha-e inkabb egy papirlapra pecsetelnenek-e, mert kulonben nem fogsz tudni visszamenni a masik khm orszagba.
Színtiszta lopás innen, de sajnálnám, ha bárki lemaradna. Észak-Koreai könnyűzene, mindenkinek. "Ha beleadod a szívedet, elérjük az ötéves terv céljait. Hazánk gépiparának büszkesége, a CNC-technológia. CNC - a dzsucse iparának ereje! CNC - önálló iparunk példája!…..
Nemenvoltam 2012.06.29 21:28:39
@ghammond: 컴퓨터 수치 제어

컴퓨터: Park elvtars hazaterven a szeken egy karacsonyrol (sic!) megmaradt fenyofat talalt. Szegyeneben maga ellen forditott egy E betut.

수치: Kim elvtars a gyarbol kilepven latja hogy eleredt az elso ezert sietve a legkozelebbi buszmegallo fele igyekszik.

제어: Jeong feladata ma a mosogatas, de testvere, Choi segit neki es kihorja a tanyerokat a konyhaba.

Hat a CNC egyszerubb...
Mielőtt bárki azzal a váddal illetne minket, [IDE MINDENKI AZT A GONDOLATÁT ILLESSZE BE, AMI A POSZT VÉGÉN ELSŐ BLIKKRE AZ ESZÉBE JUT], kategorikus NEM a válaszunk! Nem célunk a vallási alapú szegregáció gerjesztése, sőt az efféle ostoba diszkriminációt is társadalmi…..
Nemenvoltam 2011.04.19 10:06:25
@mizie: Dubaiban megoldottak a problemat, van TGI Thursday's is.

Szerintem Dubai nagyjabol jol oldotta meg a problemat, van is minden meg nincs is. Ahogy latom a legtobb kep a Dubai Mall-bol van, ott van jo par fehernemubolt, a probababakon pedig minden takaras nelkul ott vannak a fuzok, a babydollok es minden egyeb, de egy masik plazaban van a hires-hirhedt Agent Provocateur, sajnos nem latszik jol a kepen, de itt megtekintheto a kirakat: www.flickr.com/photos/iphonelive/3582808450/
Varánusz Boldogság, gyere haza! 2011.03.24 06:07:00
Orbán Viktor idei országértékelőjében arról beszélt, hogy haza kell csalogatni az egyéni boldogulásukat külföldön keresőket. Ne bitangoljon el a nemzet szellemi tőkéje, ne kóricáljon szerte a világban magát kelletve csak mert kapós, ne odakint sokasodjon, mikor fogy a magyar.…..
q-rious (tíznél is több beküldés, köszönjük!) direkt írta, hogy ne tegyem ki, ha ő a hülye. De hát a Centrál kávéház étlapjának a fordítója a hülye, úgyhogy kiteszem: Lehet, hogy az én tudásom hiányos, de akkor legalább tanulok valamit.Mondd meg őszintén, hallottad…..
Elértük - azaz elérte Tamás - a Mariana-árok fenekét, vagy van lejjebb is a viccelődésben? Mindjárt eldönthetitek. A megfejtést ezúttal nem dugom el pár sorral lejjebb, ugyanis olyan tréfáról van szó, ahol a lényeg a magyarázó részben rejlik.   Legutóbbi jelentkezésem…..
Néhány napja azt mutattam meg nektek, hogyan lehet igazi zöld szemlélettel egy másik tevékenység energiáját újrahasznosítva, a saját oldalatok HTML kódját felhasználva zenét "szerkeszteni", most pedig arról lesz szó, hogyan alakíthatjátok át a munka vagy szórakozás…..
Nemenvoltam 2010.02.28 15:28:26
@peace_n_love: eddig fel se tűnt, de most megnéztem, nem használom a start menüt egérrel. ha gyakran kell vmi eleve quick launchon van, egyébként meg windows gomb és elkezdesz gépelni. viszont pl a firefox tabok miatt szép kis vízszintes kavalkád van a felső szegmensen. Mókás

@Thresher: 'szt javad van-e ?
Jó kis hiszti volt a Homáron, hogy lesz Starbucks kávézó Bp-en. Volt aki sznobizmusról, volt aki az árakról írt, volt aki védte. (És van, aki okosan írt róla)Elmondom, hogy én azért szeretem, mert 20 évig mindenki értetlenül nézte, amint reggelente valami furcsa löttyöt iszom.…..